Fotospion: Audi A7, spionat in teste

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.11.2008
O serie de fotografii spion au dezvaluit ca Audi lucreaza intens la nasterea coupe-ului cu patru usi, A7.

La Ingolstadt inginerii Audi lucreaza de zor la o premiera asteptata deja de publicul larg cu mare nerabdare. Este vorba despre viitorul coupe cu patru usi, Audi A7, asteptat sa debuteze in 2010 pe platforma lui A6 sau a viitorului A8.

Informatiile sunt putine insa, asa cum se obisnuieste in curtea constructorului german, A7 va primi sistemul de tractiune quattro si o suspensie pneumatica. Sub capota coupe-ului se vor afla mai multe motorizari diesel si benzina.

Entry-level-ul pe benzina va fi probabil unitatea V6 de 2.8 litri si 208 cai putere. Aceasta va fi insotita de motorul V6 de 3.0 litri supraalimentat, gata sa livreze 296 de cai, si de o unitate V8 de 4.0 litri si 388 de cai putere.

Pentru cei care prefera diesel-ul Audi va pregati probabil motorul V6 de 2.7 litri si 187 de cai putere si doua versiuni ale unitatii de 3.0 litri: una de baza care ofera 237 de cai si una biturbo de 296 de cai putere.

Motoarele nu vor fi conectate la cutii manuale, singura transmisie disponibila fiind cea cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Diesel-ul de top va primi insa cel mai probabil cutia cu opt rapoarte care va fi introdusa pe viitorul A8.

Viitorul A7 va debuta oficial pe piata in 2010, in luna februarie cu unitatile pe benzina de 2.7 si 3.0 litri si diesel-ul de 3.0 litri. Restul gamei de motorizari va fi introdusa in vara lui 2010, mai precis in luna august. Pretul estimat pentru un Audi A7 va porni de la o valoare de 50.000 de euro.

Taguri: A6, A7, A8, Audi

Comentarii (8)

  • obi_oan_neghiobu
    Ce spate frumos....
    Ce forma frumoasa si mai ales spatele, dar pacat ca nu sunt originali,e prea mercedes...
    0 0
  • stati ca nu a intrat antiaudi sa va spuna cat de cacat e masina si cat de copiata e!
    0 0
  • lapusneanu
    Audi
    Masina este pur si simplu SUPER.
    0 0
  • Crysty
    Au diii
    Ar vrea si eu sa manance o paine sin segmentul lui CLS ! Passat-ul nu prea este un rival asa de temut!
    0 0
  • antiaudi
    pentru bou de tony
    copie clara a lui cls, la fel cum e si cacatul de passat coupe.. ce sa mai zic boii ca tony sa taca
    0 0
  • as21ro
    Pt obiectivi...
    pentru fiecare segment de piata si pentru fiecare varianta de caroserie auto exista un model, care, sa spunem a fost "primul".Evident acesta a imprumutat "o parte" sau "mai multe parti" modelelor rivale.Multumim Mercedesului ca a inventat CLS-ul si ca a descoperit aceasta forma de "sedan" sau "limuzina" Coupe, dar asta nu inseamna ca cei de la Audi, VW sau BMW...etc. vor sa-i copieze.Pur si simplu au scos si ei un model asemanator sau vor mai scoate pt a exista ceea ce noi numim "CONCURENTA" si care noua consumatorilor ne "face bine".Recunosc, sunt fan Audi, dar asta nu insemna ca am sa critic alte marci pt ceva "frumos",ceva care face placere "ochiului".Pt antiAUDI: stai linistit ca nici Mercedes nu a inventat Coupe-ul, dar a facut clasa C-Coupe.Nu cumva Mercedes a inventat Masina si noi nu stim?Inteleg sa fi fan-ul unei marci auto, dar de la a fi fan pana a deveni OBSEDAT e cale lunga...Apropo antiAudi, vezi ca ford a inventat multe inaintea mercedes-ului, asa ca mercedes-ul e o masina copiata...cu SIGURANTA!!!deja mi-am obosit prea mult degetele pt a face un obsedat sa inteleaga anumite lucruri.Apropo antiAUDI,probabil ca ai ceva ani Buni in urma mea, nici permis de conducere nu ai si probabil ca la fel de bine nu sti pe unde se face pipi dar sa sti ca si tu esti cu siguranta o copie de a mea(am aparut inaintea ta) si imi e deja rusine daca stau sa ma gandesc la asta pt ca ma gandesc ca degeaba am evoluat de la Adam si Eva pana acum , ca apoi modelul "superior" mie(adica tU) sa tragi atatea generatii in jos.Asa ca mai fa ceva exercitii la cerebel, invata pe unde se face pipi, apoi poti sa postezi pe un site sau un forum..ok!DAR NUMAI CU ACORDUL PARINTILOR!
    P.S. mama ta stie ce faci?
    Apropo, si ca sa fiu inteles de altii, "iubesc" toate(aproape, adica ce e frumos) modelele de masini.Fiecare au ceva aparte si fiecare sunt "bune" sau "performante" in felul lor.Recunosc ca daca as fi unu' plin de bani, una din masini(fiindca as avea mai multe) ar fi Audi, dar la fel de bine ar avea loc si un Sandero, un Fiat 500, un Vito etc. Nu sunt omul fara pretentii, dar le am in limita bunului simt...
    0 0
  • antiaudi
    as21ro
    bey asule pari a fi un guru bivolaru al masinilor.. si nu numai.. sa ma programezi sa iti fac un pishu pe un audi..
    0 0
  • as21ro
    greu...
    ti-am mai zis...intai invata sa faci pishu, apoi bea ce dai afara.In acest mod devii mai ecologic si nu mai poluezi lumea cu mesajele tale.
    Deci faci pipi, apoi bei s.a.m.d.
    sau esti prea frustrat ca nu-ti gasesti puta? o vezi? pacat...Am sa fac un anunt! O sa punem toti cei de aici mana de la mana si iti vom lua o puta de cauciuc!
    Pacat ca ai tulburari de comportament...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru