Fotospion: Iata interiorul lui Porsche Panamera!

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 31.10.2008
Porsche Panamera se apropie cu pasi mari de debutul oficial. Ultimele fotografii spion au surprins interiorul sedanului.

Porsche Panamera, primul sedan coupe din istoria Porsche, se numara printre cele mai asteptate modele. Spionat intens in perioada de teste si mereu invaluit intr-o aura de mister de catre constructorul din Stuttgart, modelul german este tot mai aproape de o lansare oficiala.

Dupa dezvaluirea primului teaser cu partea frontala a modelului, in presa de specialitate au debutat imagini spion cu interiorul modelului. Asa cum probabil multi se asteptau, Panamera imprumuta cateva elemente de interior de la proaspat revizuitul model 911 si pastreaza detalii traditionale cum ar fi cele cinci ceasuri ale instrumentelor de bord.

Aerul proaspat si inovatia isi gasesc insa loc in interior. Majoritatea butoanelor si comenzilor sunt grupate pe consola centrala in timp ce afisajul digital al sistemului de navigatie promite sa se ocupe de toate functiile masinii. O alta trasatura inedita este cheia de contact care preia cu fidelitate designul modelului.

Noul Porsche Panamera va rivaliza in momentul lansarii cu actualul Mercedes CLS si cu viitorul sedan pe care Aston Martin il pregateste.

via | WorldCarFans

Taguri: 911, Panamera, Porsche

Comentarii (1)

  • OMG!!!
    Ce meserias e... te pierzi printre butoane... oricum e fain...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru