FOTOSPION: Land Rover Discovery 3 Facelift

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 10.12.2008
Desi Land Rover a lansat un facelift minor al lui Discovery 3 in luna august, se pare ca britanicii gandesc alte noi revizuiri pentru SUV.

Desi nu au trecut decat patru luni de la facelift-ul precedent pentru Discovery 3, Land Rover pregateste un facelift major pentru acest model. Designerii au operat schimbari mai pronuntate asupra barelor fata si spate, proiectoarelor si a terminatiilor evacuarii. Stopurile spate au acum un alt aspect, acestea fiind partial clare. Aspectul partii frontale aminteste mai mult de Range Rover decat de Land Rover Discovery 3.

Discovery 3 Facelift va primi si noi motorizari, atat pe benzina, cat si diesel. Compania britanica este inca in procesul de parasire a tutelei Ford, ceea ce inseamna ca un hibrid nu este inca in plan. Cu toate acestea, oficialii Land Rover anunta ca vor sa continue colaborarea cu fostul proprietar.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru