Fotospion: Viitorul Audi TT a fost surprins în timpul testelor de pe autostrăzile din Germania

de Sebastian Toma
Vineri, 21.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un cititor Automarket a fotografiat un prototip al viitorului Audi TT pe o autostradă din Germania. Versiunea de serie debutează la Salonul Auto de la Geneva.

Esential 1998 este anul în care a debutat pe piaţă prima generaţie a lui Audi TT.
Audi TT va primi o nouă generaţie în luna martie, versiunea de serie urmând să fie prezentată la Salonul Auto de la Geneva. Până atunci, nemţii testează prototipuri ale noului TT în toate mediile posibile, inclusiv pe autostrăzile din Germania. Alexandru Anghel, un cititor Automarket, a reuşit să fotografieze prototipul respectiv în timpul testelor de pe autostradă. Ulterior, cititorul nostru s-a reîntâlnit cu vehiculul respectiv într-un spaţiu de repaos, unde inginerii care îi testau i-au permis să facă câteva fotografii ale prototipului camuflat, înainte de a-l acoperi cu prelata de rigoare.

Maşini de poveste: Audi TT sau cum s-a născut plăcerea de a conduce

Trei ingineri de la Audi acoperă cu grijă prototipul pentru a-l feri de curioşi.

Urmareste Automarket
Audi va dezvălui a treia generaţie a lui TT la Geneva, până acum fiind prezentate doar câteva schiţe oficiale, imagini ale blocurilor optice şi interiorul noului TT.
Noua generaţie a coupe-ului german este inspirată de conceptul  Allroad Shooting Brake, expus la Salonul de la Detroit. Dezvoltat pe platforma MQB, aparţinând Grupului Volkswagen şi regăsită deja pe Golf şi A3, viitorul TT va introduce un nou design interior în gama Audi, care include o nouă interfaţă MMI şi un nou bord.
Acest concept prefigurează viitorul Audi TT. Nu vă speriaţi, nu va fi un crossover.

Audi Allroad Shooting Brake Concept, prima dintre surprizele Audi în 2014

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru