Fotospion: Viitorul BMW Z4 va avea acoperis hardtop

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 14.10.2008
Ultimele fotografii spion au confirmat speculatiile referitoare la tipul de acoperis retractabil pe care il va primi BMW Z4.

Fotografii spion aduc in fata publicului noi imagini cu viitoarea generatie a modelului BMW Z4. Nasterea unui urmas al celebrului roadster era asteptata de mult timp, singurele mistere plutind asupra tipului de acoperis la care va apela constructorul bavarez si la motoarele pe care acesta le va adaposti sub capota.

Ultimele instantanee spion au confirmat intentia celor de la BMW de a naste primul model Z cu acoperis hardtop, nemtii renuntand astfel la soft-top-ul traditional, regasit si pe actualul Z4. Judecand dupa aspectul exemplarului spionat, hardtop-ul viitorului Z4 este compus din doua segmente.

Camuflajele timide au lasat sa se intrevada si linia de design generala, sportiva bavareza urmand tendintele promovate de Seria 7 si conceptul X1. Desi spoilerul frontal si cel posterior au fost mai bine ascunse, se pare ca germanii s-au straduit sa pastreze si cateva elemente traditionale.

BMW Z4 va fi dezvaluit publicului cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor.

Productia este asteptata sa demareze in Germania la cateva luni dupa prezentarea oficiala.

via | WorldCarFans

Taguri: BMW, Z4

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru