Fotospion: Viitorul Mini Crossover surprins in teste

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 20.10.2008
Versiunea de productie a conceptului prezentat la Paris, Mini Crossover, a fost surprinsa in teste.

Salonul Auto de la Paris a marcat o noua etapa in evolutia constructorului britanic MINI. Recunoscut pentru modelele sale de dimensiuni mici, urbane, Mini a incercat sa abordeze un nou segment de piata, cel al crossover-elor, cu un nou concept.

Botezat chiar Crossover, prototipul expus la Paris se afla in plina perioada de testare. O dovedesc ultimele fotografii spion care au surprins o versiune de productie, bine camuflata, a conceptului.

Viziunea futurista asupra accesului in habitaclu si a deschiderii usilor a fost, se pare, lasata la o parte, versiunea spionata renuntand la artificii de acest gen, promovate de concept. Garda la sol mult mai mare, panourile de protectie si jantele ascunse de bosaje largi sunt primele semne ca versiunea spionata este urmasul de serie al conceptului Crossover prezentat la Paris.

Mini intentioneaza sa produca aproximativ 80.000 de unitati ale crossover-ului cu ajutorul uzinei Magna Steyr din Austria. Cand va vedea lumina zilei, Crossover va fi cel de-al patrulea membru din gama Mini.

via | CarScoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru