Feedback

Francezii de la PSA au creat o divizie specială pentru mașinile electrice: toate modelele din grup vor fi “electrificate” din 2019

Publicat Marti, 10.04.2018
de Petre Barac, Foto: PSA
Comenteaza 0
Francezii de la PSA au creat o divizie specială pentru mașinile electrice: toate modelele din grup vor fi “electrificate” din 2019 - Poza 1
Grupul francez Peugeot-Citroen (PSA) a anunțat înființarea unei noi divizii de business pentru mașinile electrice. Prin acest proiect, grupul vrea să introducă versiuni electrice sau hibride pentru fiecare model al său, începând cu anul 2019.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
La începutul acestui an, grupul PSA a anunțat lansarea a 40 de modele noi (electrice și hibride) până în 2025, acestea urmând să fie împărțite între toate brandurile sale: Peugeot, Citroen, Opel, Vauxhall și DS.

Pentru ca acest obiectiv să fie respectat, francezii au înființat o divizie dedicată mașinilor electrice, denumită Low Emission Vehicles Business Unit. Astfel, toate modelele din grupul PSA vor beneficia de versiuni electrice sau hibride, începând cu anul 2019.

La cârma acestei entități a fost numit Alexandre Guignard, care va prelua vechiul portofoliu și strategia PSA privind vehiculele electrice. Noua divizie se va afla sub supravegherea directă a șefului Citroen, Linda Jackson.

Via PSA


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru