Francezii stau la rând pentru noua generație Dacia Duster: comenzile pentru versiunile diesel vor fi onorate abia în iulie

de Daniel Popescu
Luni, 19.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii care vor să cumpere noul Dacia Duster cu motor diesel dCi de 1.5 litri trebuie să aștepte până la sfârșitul lunii iulie, în timp ce versiunile pe benzină vor fi livrate în intervalul martie-iunie.

Noua generație Dacia Duster se bucură de un interes major în Franța, cea mai mare piață pentru constructorul de la Mioveni. Presa locală relatează că numărul mare de comenzi primite pentru SUV-ul românesc a făcut ca termenele de livrare să ajungă deja până la 4 luni.

Astfel, clienții care au comandat versiuni pe benzină își vor primi mașinile undeva în intervalul martie - iunie, în timp ce persoanele care vor să intre în posesia unui Duster cu motor diesel dCi de 1.5 litri și 110 cai putere în varianta 4x2 trebuie să aștepte până la finalul lunii iulie. De altfel, această versiune este și cea mai populară în Franța din gama disponibilă pe noul Duster. În plus, clienții pot modifica doar un număr limitat de parametri, cum ar fi culoarea, tapițeria sau câteva opționale.

De asemenea, presa franceză afirmă că, la fel ca și în cazul precedentei generații, clienții preferă în special cel mai înalt nivel de echipare, Prestige, și aleg opționale precum camera multi-view.

Pe piața din România, noul Dacia Duster este disponibil pentru prețuri care încep de la 14.450 de euro în cazul motorizării pe benzină TCe de 1.2 litri și 125 cai putere și depășesc 18.000 de euro pentru versiunile cu motorul diesel dCi de 1.5 litri și 110 cai putere în cazul nivelului de echipare Prestige.

Via L'Argus

Comentarii (9)

  • Sa speram ca uzina de la Mioveni va putea onora cat mai multe comenzi si astfel Renault nu va fi obligat sa deschida o linie noua de productie...in Maroc. Ca oricum, in Franta ajung mai repede si mai usor si mai sigur masinile din Maroc decat din Romanica.
    16 6
  • Bravo Dacia! O varianta rationala raportat la Karoq, Ateca, Tiguan and co.
    21 1
  • cred ca francezii au ajuns in comunism, daca au ajuns sa stea la rind(coada) pt. o masina!
    4 16
  • si cica scade cererea de Diesel,............
    9 1
  • colt daniel
    Copy paste din alte articole....cu informatii gresite. Tipic. Spun asta deoarece in Romania nu este disponibila motorizare 1.6. Si pretul nu pleaca de la 12mii si. Doar 1.2 tce si 1.5 dci. PRetul cel mai mic pentru essential motorina sau confort tce este de 14550 euro. Cat de greu este sa intri pe siteul Dacia?
    6 5
  • scamel
    pe semne sunt multi romani emigrati in franta
    1 7
  • Adrian
    Inca o dovada ca omul simplu n-are nici o treaba cu isteria asta a electrificarii si ororilor produse de Diesel. E doar un teatru orchestrat de marile companii in favoarea planurilor lor pe urmatoarele decenii. Se promoveaza atat de insistent prin toate miloacele media, incat ai impresia ca toata lumea s-a sucit pentru electric si tu ai ramas in urma.
    9 5
  • am vazut de ce este in stare dacia duster mai ales in clipul cand s-a rasturnat
    0 5
  • andrei
    @calin
    Dar clipul asta l-ai vazut? Daca ti-e lene sa intri, iti spun eu: a 'deschis' drumul pentru un land rover care nu prea a reusit sa urce un deal inzapezit.
    https://www.youtube.com/watch?v=RUlm4dh83RQ
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru