FRANKFURT LIVE: Italienii au venit cu Punto facelift si Maserati Gran Cabrio

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Standul grupului Fiat a fost, ca in fiecare an, dominat de prezente feminine cuceritoare si de premiere importante. Faceliftul actualului Grande Punto si varianta decapotabila a lui Maserati Gran Turismo sunt doar cateva din noutati.

Fiat a dezvaluit in cadrul Salonului de la Frankfurt mult asteptatul facelift al modelului Grande Punto. Botezata Punto Evo, versiunea revizuita a fost acompaniata de o editie speciala a modelului Qubo, botezata Trekking. Nu a lipsit nici faceliftul modelului Sedici si nici noua motorizare diesel de 95 de cai putere a micului 500. Divizia de performanta Abarth nu a trecut neobservata, italienii punand la punct editia speciala 695 Tributo Ferrari si Grande Punto Supersport.

Alfa Romeo a venit la Frankfurt cu o noua motorizare, deja celebrul MultiAir de 1.4 litri turbo, instalat pe editia speciala MiTo Quadrifoglio. Lancia a bifat, ca de fiecare data, o noua editie speciala a modelului Ypsilon Elle. Maserati a surprins insa cu varianta decapotabila a popularului Gran Turismo, botezata cum altfel decat Gran Cabrio.

Comentarii (1)

  • bijuterie
    cat de frumos poate fi maserati-ul.....
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru