FRANKFURT LIVE: Toyota si Lexus continua ofensiva hibrizilor

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Toyota a prezentat publicului prezent la Frankfurt o versiune concept a actualului Prius, care poate fi incarcata la priza. Divizia de lux a japonezilor, Lexus, a amenintat insa suprematia lui BMW Seria 1 cu conceptul LF-Ch.

Toyota incearca sa isi consolideze pozitia pe piata hibridelor cu un concept care anunta o evolutie majora in gama lui Prius. Pionierul hibridelor ar putea beneficia pe viitor de o versiune alimentata de la priza, care va scadea considerabil consumul mediu. O alta prezenta notabila a fost noua generatie a modelului Land Cruiser, off-road-erul cu peste 60 de ani de traditie in domeniu, atat de apreciat de publicul cunoscator.

De cealalta parte, Lexus, divizia premium a japonezilor, promite un adversar redutabil pe piata modelelor compacte, anticipat de conceptul LF-Ch, o revolutie in materie de design. Versiunea de productie a acestuia ar urma sa se bata de la egal la egal cu Audi A3 si BMW Seria 1.

Comentarii (2)

  • LAND CRUISER
    Aveti o eroare mica, este vorba de Land Cruiser, nu Lanf! Numai de bine. Super masina
    1 0
  • Superb
    Compacta Lexus are un design de exceptie!!! Va avea succes in Romania!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru