Franta: Dacia va organiza un picnic pentru clientii sai

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.09.2009
Posesorii de Dacia din Franta se vor intalni weeekend-ul acesta pentru un picnic organizat de divizia franceza a marcii Dacia.

Divizia franceza a marcii Dacia va organiza un picnic pentru toti proprietarii de Logan, Logan MCV, Sandero, Logan Van si Logan Pickup in incercarea de a forma o comunitate de posesori a acestei marci. Posesorii de Dacia din Franta se vor intalni weekend-ul viitor in Sarthe, localitate din vestul Frantei. Initiativa originala a producatorului low-cost de automobile din Romania este o premiera in Franta si ar putea sa sporeasca popularitatea acestor modele in randul francezilor.

Participantii de la picnicul Dacia din 27 septembrie vor putea sa practice sporturi precum caiac-canoe si se vor putea plimba cu barca. De asemenea, francezii pot sa picteze sau ia ia lectii de condus ecologic de la instructori specializati. Evenimentul organizat de Dacia ar trebui sa aduca laolalta numerosi posesori de automobile produse in Romania si ar putea sa genereze un record mondial in materie de coloana de automobile de aceeasi marca.

Pentru moment, recordul mondial in materie de coloana organizata de modele Dacia este detinut de olantezi, care au intrat in Cartea Guinness pentru o coloana de 335 de modele Dacia. Fanii romani ai acestui model ar putea depasi cu usurinta acest numar daca vor organiza un asemenea eveniment, dar interesul acestora pare sa fie la cote scazute in aceasta perioada.

Spre deosebire de acestia, posesorii de Kia din Romania vor face o tentativa de record mondial in data de 10 octombrie, cand vor incerca sa intre in Cartea Recordurilor Guinness in cadrul unui eveniment organizat la Bran.

Via | Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru