Franţa: Posesorul unui Aston Martin One-77, participant la Gumball 3000, a fost arestat

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 01.06.2011
Şoferul unui Aston Martin One-77 a fost surprins pe o autostradă din Franţa în timp ce rula cu o viteză de 200 km/h pe o secţiune limitată la 130 km/h. Acesta a fost reţinut timp de mai multe ore şi a primit o amendă de 750 de euro.

Unul dintre primii clienţi de Aston Martin One-77 a fost arestat în Franţa în timp ce participa la ediţia din acest an a Gumball 3000. Şoferul a fost surprins pe autostradă în timp ce circula cu o viteză de 201 km/h, în condiţiile în care viteza maximă pe acel sector de drum este de 130 km/h. În mod normal, poliţiştii francezi i-ar fi ridicat maşina acestuia, dar americanul a fost reţinut preţ de câteva ore şi i-a fost înmânată o amendă de 750 de euro.

Raliul Gumball are loc în fiecare an şi vizează parcugerea a 3.000 de mile. Anual, câţiva competitori ajung fie în mâinile poliţiştilor, după ce au fost surprinşi rulând cu viteze extrem de mari, fie într-un şanţ, în urma unui accident grav. Printre participanţii arestaţi se numără şi şoferul unui Rolls Royce, care a obţinut rezultatul "pozitiv" în urma efectuării unui test care a relevat faptul că a consumat cocaină.

Aston Martin One-77 este echipat cu un motor V12 de 7.3 litri care dezvoltă 750 CP. Modelul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3.5 secunde, iar viteza maximă a acestuia depăşeşte pragul de 350 km/h.

Pentru a asigura exclusivitatea, cei de la Aston Martin au fabricat doar 77 de exemplare, iar toate au fost rezervate extrem de rapid.

Via | Yahoo

Comentarii (10)

  • fas.. 750 euro amenda... banii de benzina pe o zi
    18 0
  • bogdan
    amenda
    ia dat amenda in functie de caii masinii
    13 2
  • in RO ....politistul acela care ar fi indraznit asa ceva ...ar fi fost a2 a zi somer..clar.
    22 0
  • erori
    Viteza nu era limitata la 130, ci 130 e limita maxima admisa pe autostrazile franceze.
    15 0
  • florin_cars
    77 INTERZIS
    desi semnul interzicea accesul unui 77, politistii tocmai pe acolo l-au bagat :)), glumesc, dar semnul de la final, s-a potrivit la fix cu modelul...
    5 3
  • Tabloid
    Mai oameni buni, mai lasa-ti titlurile astea de tabloid!
    1 1
  • acceptabil
    Mie mi se pare o viteza rezonabila pentru o asemenea masina. Am mers 230 cu a mea, in aston martinul ala nici nu realizezi cand treci de 250
    7 6
  • Cosmin
    Confisc
    Eu ii confiscam masina pentru ca a foliat-o sau vopsit-o in culorile alea tipatoare. Stiu ca e o nebunie Gumball 3000, dar totusi, e prea stilata masina aia pentru asa ceva
    3 3
  • luca30
    mda
    La cati bani tre sa ai ca s acumperi si apoi sa intretii o masina ca aia.....ei le dadeam 1500 euro din prima pt amenda si el spuneam ca anul viitor tot pe acolo vin si sa nu ma mai opreasca inutil:)))))
    1 0
  • na vezi cum vine necazul la om ? munceste omu greu sa cumpere si el o masina sa aiba cu ce se duce la lucru si la sat sa aduca cartofi si motociclistii aia s-o luat de el
    mai bine-l bateau ca sa simta si el ceva
    gumball nu e raliu .. e o parada a snobilor cu slabe aptitudini in condus masinile
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru