Furnizorii sunt optimiști: “Producția lui Tesla Model 3 va crește la 5.000 de unități pe săptămână”

de Petre Barac
Joi, 14.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Furnizorii americanilor de la Tesla susțin că producția lui Model 3 va începe să crească rapid urmând să ajungă la 5.000 de unități pe săptămână.

Anul 2017 a fost unul extrem de greu pentru Tesla, compania înregistrând pierderi uriașe pentru trimestrul trecut și primele nouă luni, după ce în 2016 avea profit în aceeași perioadă.

Motivul invocat recent de americani a fost fabrica de baterii Gigafactory din Nevada care nu a reușit să producă necesarul pentru Model 3. Un alt motiv adus în discuție a fost legat de întârzierile cauzate de furnizorii săi.

Începând cu această lună, Tesla intenționa să producă 20.000 de unități Model 3, dar obiectivul fusese amânat pentru luna martie 2018.

Însă, unii furnizori ai companiei americane spun acum că obiectivul Tesla va fi totuși respectat, ritmul de producție urmând să fie de “5.000 de unități pe săptămână”.

Hota Industrial din Taiwan susține că Tesla a dat startul unei mobilizări generale pentru ca ținta de producție să fie respectată, iar unitățile Model 3 să ajungă cât mai rapid la clienții săi care au plătit deja avansul.

Potrivit asiaticilor, furnizorii trebuie să lucreze ore suplimentare ca să se încadreze în cerințele celor de la Tesla.

Cu toate acestea, ritmul de 20.000 de Model 3 produse lunar ar putea să fie atins cel mai devreme din ianuarie 2018.

Via Electrek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru