G-Power tinteste Audi RS6 cu un BMW M5 de 730 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.12.2007
Casa germana de tuning G-Power a reusit sa stoarca din propulsorul actualului BMW M5 730 de cai putere.

Esential

730 de cai putere dezvolta BMW-ul M5 modificat de G-Power.
350 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge BMW M5 by G-Power.

Pentru fanii BMW care se simt amenintati de lansarea viitorului RS6, capabil sa dezvolte 580 de cai, casa de tuning G-Power a pregatit un pachet special pentru versiunea de performanta M5. Varianta standard a modelului BMW M5 dezvolta "doar" 507 cai, un dezavantaj clar in fata rivalului din Ingolstadt.

Tunerii germani s-au gandit astfel sa dea o mana de ajutor fanilor BMW si au pregatit un supraalimentator pentru propulsorul lui M5, care reuseste sa stoarca o putere maxima de 730 cai. Resursele de putere, cu aproape 50% mai mari, reprezinta cea mai pura dovada ca propulsorul actualului M5 nu este exploatat la potential maxima. BMW chiar a declarat ca intentioneaza sa dezvolte o versiune mai puternica dar ca inca se gandeste cum va obtine surplusul de cai putere.

La recenta competitie organizata pe circuitul de la Nardo, BMW-ul M5 pregatit de G-Power a reusit sa atinga o viteza de 322 de km/h, aventura sedanului nemtesc fiind insa intrerupta de o defectiune la sistemul electric. Potrivit casei germane de tuning, masina este capabila sa atinga o viteza maxima de 350 km/h, mai mult decat suficienta pentru a scapa de competitorul din Ingolstadt.

Potrivit inginerilor care au dezvoltat acest kit, G-Power pregateste o versiune si mai puternica alui M5, de peste 800 de cai, obtinuti prin cresterea presiunii supraalimentatorului.

Taguri: Audi, BMW, G-Power, M5, RS6

Comentarii (9)

  • rusine
    aha, se tem cei de la BMW, dar ca lupta sa fie mai cinstita ce ar fi daca la-r pune sa concureze cu un RS6 tunat :) .

    Audi mereu in TOP
    1 1
  • bmw cele mai bune masini
    1 1
  • florin
    numai prosti spui ma
    exista 2 marci in europa mercedes si bmw si cei care nu stiu sa aleaga intre cele 2 aleg audi. deci audi e masina de rezerva intodeauna si nici un model de la audi nu a intrecut niciodata un model de la bmw. uitate pe net si intereseaza-te. BMW sunt cele mai puternice GT(grand turrer) si limuzine din lume, nu are competitor. Tie sa iti fie rusine ca scri pe sit fara sa ai cunostinta de cauza.
    0 2
  • forzaaa BMW
    BMW rullzzzz!!!
    1 1
  • bmw dream
    BMW visul oricui(nu exista nimeni care sa nu isi doreasca unul)
    1 1
  • GTHING
    RUPE FRATE
    Ma gandesc ca rupe si Brabus Rocket care pleaca la 4.0 secunde dar ajunge la 300 in 29,5 sec iar acest lucru il face pe g-power invingator, deoarece tunerul german a declarat ca "0-300 in less than 29,5", bineinteles si Brabus si G-Power au 400 km/h in bord...{NU stiu la ce le trebuie} :))
    0 1
  • bmw sunt cele mai bune .sin rezistenta si putere si in lux in toate
    deja exista un m6 800cp si atinge viteza masima 373 km h ...mai are un model de scos in 2012 m7 probabil va fi 1300 cp 430km va atinge . m5 are motor in v10 si atinge 350 km da Bogati Veron are w16 si atinge 400km .. si bmw mai detine si Rolls Loyce si mini . si mercedes MAMACH si smart.. sunt cele mai bune marci de pe planeta sunt prea puternice si sunt de serie ..
    1 0
  • bmw sunt cele mai bune .sin rezistenta si putere si in lux in toate
    cei care au un bmw ca mine seria 5 sau orcare serie isi dau seama ce insemna bmw....
    2 0
  • cata E92
    bm2
    BMW >Mercedes...un subiect mereu discutat cu prietenii:)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru