GALERIE FOTO: 115 imagini noi cu Mazda6 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 04.05.2010
Japonezii de la Mazda au prezentat o galerie foto de amploare a facelift-ului aplicat lui Mazda6, care surprinde ambele versiuni de caroserie in care este oferit acest model.

Comentarii (5)

  • prudentul
    perfecţiunea întruchipată
    Nu ştiu ce altceva să mai spun. Aş dormi cu ea în pat...:)
    6 1
  • Masina frumoasa nimic de spus insa cand am vazut imaginea cu puntea fata mi s-a urcat parul in varful capului,caseta aia de directie este cea mai proasta de pe piata parerea mea,nu de alta dar am si eu o mazda 6 si la 50k s-a dus caseta :((
    1 1
  • pur si simplu superba...din orice unghi...bate orice model din clasa si nu numai, la capitolul design....cei de la mazda au devenit italienii asiei
    6 0
  • :(
    nu stiu de ce dar nu-mi place...ceva ma deranjeaza la aceste linii prea exotice, zic eu...e foarte eleganta la interior, chiar masculina, dar prea feminina la exterior...parerea mea (posesor de Scenic 2010)
    0 0
  • Grecu Laurentiu
    http://www.displaylaptop.ro
    coco, au rezolvat problema de la caseta, e normal sa apara BUG-uri mai ales ca a fost un model nou, acum la facelift au corectat toate problemele anterioare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru