GALERIE FOTO: 45 de imagini cu noul Seat Leon Cupra R

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
Seat a publicat astazi o galerie foto completa a noului Leon Cupra R, unul dintre cele mai puternice derivate ale modelului compact spaniol.

Comentarii (5)

  • Cosmin
    Leon
    Frumoasa la exterior...platforma tehnica foarte buna...insa interiorul este execrabil!!! Urat cu spume...speram ca faceliftul va rezolva problema asta...dar vad ca nu e cazul. Pacat, pt ca altfel masina arata excelent!
    12 3
  • Corect
    Extrem de corect. Ti-am dat si un vot pozitiv. Ca actual posesor la Leon-ului 2 sunt perfect de acord cu afirmatia despre interior.
    7 2
  • @cei doi
    Unde vedeti calitate slaba? Haha!
    2 5
  • sandu
    arata f bine si la exterior si la interior. nu stiu ce nu va place la interior. arata f bine pentru o masina sportiva. urcati-va intr-un lancer si vedeti diferenta.
    3 3
  • Comentariul de mai jos nu este un atac la Leon Cupra R ( aviz alora care doresc sa imi spuna cat de prost sunt )

    Totusi nu inteleg de ce oamenii vor masini "banale" cu super motoare pe ele ....

    Este aproape imposibil sa scoti performante dintr-o astfel de masina ... ok, are motor puternic, am ranforsat un pic sasiul, modificam nitzel suspensia ... si gata masina sport .... NOOOT !!
    Din dorinta de a pune cai putere intr-un pret cat mai mic raportul intre putere si siguranta se duce p#!ii de suflet ... o sa avem rachete pe roti care sunt aproape incontrolabile la viteze mari - si jucariile astea stiu sa ia viteza bine de tot ;) .

    S-o luam altfel - Nu am bani de Porsche - dar vreau performante . Sunt varza ca sofer - dar vreau sa merg cu 250 pe autostrada. Habar nu am ce inseamna o super sportiva cu tractiune fata ... chestii gen subvirare imi sunt total straine... . Habar n'am ce inseamna sa Pun cauciucuri potrivite pe o masina . VREAU SA FIU ZMEU PE SOSEA ---- Raspunsul este clar - cumpar o masina "sport" derivata dintr-o masina ultra cuminte ..... si am foarte mari sanse sa apar la stirile de la ora 5 .

    Parerea Mea este ca in legislatia Europoeana ar trebui bagata o prevedere care sa ceara o examinare ( si o scoala de sofat ) pentru masini cu putere mare - peste 200 de cai... 250.. etc. Trebuie sa fim constienti ca masini de genul asta ajung pe mana unor copii de "parinti bazati" fix in ziua in care obtin permisul de conducere ( stiu ca sunt si oameni pasionati.. dar am vazut prea multe cazuri de copii cu "probleme" )
    16 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru