GALERIE FOTO: BMW M550d în toată splendoarea sa

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.02.2012
Nemţii de la BMW au prezentat o galerie foto completă a lui M550d. Modelul debutează la Geneva şi se mândreşte cu un motor diesel tri-turbo de 381 CP şi 740 Nm.

BMW M550d reprezintă cel mai puternic model diesel din gama Seria 5 oferit până acum. Modelul are un motor cu şase cilindri în linie, de 3.0 litri, care dezvoltă 381 CP la 4.000 rpm şi livrează 740 Nm între 2.000 şi 3.000 rpm. Unitatea atinge aceste performanţe graţie configuraţiei inovatoare tri-turbo, care permite exploatare maximă la orice regim de turaţie. În standard, BMW M550d are tracţiune integrală xDrive şi o transmisie automată cu opt trepte.

CLICK AICI pentru informaţii suplimentare despre noua gamă de diesel-uri de performanţă de la BMW.

Comentarii (15)

  • Dah..O bijuterie de masina..Bravo BMW
    ........................................................................................................................
    14 3
  • Masina perfecta din toate punctele de vedere. Performante de invidiat, nu gasesti la concurenta, design agresiv da si elegant, xdrive, cam tot ce doresti.
    14 2
  • Motorul anului
    Cred ca o sa fie motorul anului 2012 cel putin la categoria 3.0 litrii.
    15 4
  • sa mergi la BMW si sa ceri un M diesel este ca si cum ai merge la McD si ai cere o salata ... sau cum ai merge la "fete" pentru o imbratisare :))

    totusi trebuie recunoscut ca BMW a facut o treaba extraordinara cu acest motor - nota 10 cu felicitari :)
    13 4
  • @uncle
    Aici chiar gandesti slab. Este ceva de genu AMG are performante bune cu motoare mari, BMW are aceleasi performante cu motoare mici. Daca ei au facut un diesel atat de performant de ce nu as cumpara un Mdiesel. M550d are performante de exemplu apropiate de RS5 , 4,7 sec vs 4,5 nu este mare diferenta mai ales ca este un diesel. Parerea mea au facut o mica revolutie.
    10 2
  • inca odata bmw e cel mai tare! stii ce e mai durereos ca unii pun prea mult suflet si nici sa doarma nu mai pot!!! gen unkle gen range...
    5 3
  • costin
    mda
    Acelasi plictisitor design cu motoare astronomice cu taxe uriase si consumuri enorme care nici nemtii nu prea il agreaza insa meltenii de la noi balesc cu jint si il vad ca fiind unicat si cel mai tare!
    1 20
  • @costin
    Sa stii ca special pt Romanai este acest model, in urma numeroaselor cereri de la melteni oficialii Bmw au cedat si-au dat unda verde proiectului.Oricum majoritatea motoarelor diesel de 3 litri de la Bmw, Audi ,Mercedes in Romania se vand, asta e clar, cam 90%. Este nevoie de mai multi oameni asa bine informati, ca tine, ca prea multi vorbesc pe aici sa se afle in treaba, bravo!!!
    12 2
  • @costin
    in germania bmw nr 1 la vanzari
    8 1
  • costin
    Cine era sa sara de fund in sus si sa se agita decat un posesor de un tractor care plateste taxe din greu desi nu recunoaste si pune mai sus masina decat familia. Sunt curios daca asta cu motor asa mare nu mai stau la semofor sau gasesc mai usor loc de parcare? o fi o treaba acum la moda ca daca ai un motor de 3000 nu mai stai la semafor dar ala de 1.5 sta, sau daca ai motor mare ai parcarea asigurata! gandire de copil pueril visator dar daca exemplele toturor pustilor e golanul din blocul vecin care umbla cu un bemveu el ce poate sa iti doreasca vreun lexus??


    Nu mai comparati Germania cu Romania!!! cine a trait macar cativa ani pe acolo stie cum sta treaba...ce masini conduc nemtii cine comduc bmw sau alta masini din astea cu multi cai!
    3 11
  • uite unde era ecologistul...
    @costin
    Ce treaba ai tu cine are si cine nu motor de 3 litri? Platesti tu in locul lui? Ce treaba are locul de parcare? Cu ce te deranjeaza un posesor de masina cu motor mare? Ca tine sunt f multi care au acelasi discurs ca inteligentii de la mediu care inventeaza taxe aberante, deci in afara sa te afli in treaba mai ramane invidia, alege tu. Si apropo de Lexus, ei or fi avand motoare de 1.5 litri...
    8 1
  • Erata
    Ce treaba ai tu cu cine are, pardon...
    3 1
  • costin`
    loll
    dane lasa-ma ca sunt satul de argumentele si de explicatiile tale..te urmaresc de ceva timp si esti fixat rau amice! dar nah esti bmw ce mai conteaza.app lant ai?
    1 11
  • Da, am lant , la distributie, ma simt onorat ca ma urmaresti, totusi ai si ceva argumente? Explica te rog sa inteleg ca nu vorbesti sa te afli in treaba...Si nu are nici o treaba cu Bmw, eu vorbeam de motoarele de 3 litri in general. Si macar eu sunt fixat, tu esti fixat undeva?
    8 1
  • Octavian
    @costin, mai foloseste cate o virgula din cand in cand ca sa fie mai usor de citit.

    Nu sunt fan BMW deloc, dar motorul aceste este o capodopera pentru care nu va avea rival cel putin 5 ani de acum incolo. Audi si Mercedes abia acum au scos un concurent pentru 3L biturbo lansat in 2005 de BMW.
    Consum enorm? Care e ultimul BMW care l-ai condus, cumva un 850i din 1993? Te anunt ca BMW are printre cele mai eficiente motoare din lume cu cel mai bun consum pentru puterea si cilindria care o are.

    Mentionez ca am cumparat un Volvo si nu BMW tocmai pt ca e masina prea comuna in Romania, dar recunosc ca pt motorul acesta as face un sacrificiu.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru