GALERIE FOTO: „Farmacia” în care se naşte supercarul McLaren P1

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.10.2013
După ce a anunţat că producţia supercarului P1 a fost demarată deja, McLaren a revenit şi cu un set oficial de imagini din interiorul uzinei britanice. Noul McLaren P1 va fi produs în doar 375 de exemplare.

Expus în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul McLaren P1 se vrea a fi urmaşul spiritual al legendarului F1. De atunci şi până în prezent, McLaren a promovat pe toate canalele media supercarul ce înglobează vârful tenologiei sale.

Abia în această toamnă însă, a demarat asamblarea lui P1. Producţia totală va însuma 375 de exemplare, fiecare echipat cu un ansamblu hibrid. Acesta este compus dintr-un motor V8 bi-turbo de 3.8 litri şi unul electric. Împreună, cele două agregate reuşesc să livreze 916 cai putere şi un cuplu motor de 900 Nm.

McLaren P1 - detalii oficiale şi imagini

Este suficient pentru a permite supercarului să accelereze de la 0 la 100 de km/h în doar 3 secunde. Viteza maximă va fi limitată la 350 km/h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru