GALERIE FOTO: Interior artistic pentru Renault Twingo facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.12.2011
În interiorul noului Twingo facelift puteţi avea surpriza să găsiţi un mini studio de înregistrări, scaune îmbrăcate în paste, un şemineu şi chiar o bibliotecă.

Pentru a promova facelftul operat pe Twingo, Renault a apelat la o serie de celebrităţi gata să personalizeze modelul urban. Au ieşit patru versiuni diferite, croite după abordări care mai de care mai interesante, menite să stârnească interesul publicului.

Cântăreaţa Nicola Roberts a dat naştere versiunii Twingo Goes Pop, care se individualizează cu ajutorul unui studio de înregistrări în miniatură, amplasat în portbagaj. La interior, artista s-a inspirat din aspectul unei băi feminine: truse de machiaj, un uscător de păr şi alte elemente pe care doamnele le împrăştie de obicei prin baie.

Al doilea Twingo, botezat 55 FBG, a fost personalizat de designerul Jean-Charles de Castelbajac. Acesta a decorat habitaclul cu o mobilă veche, perdele cusute cu aur şi o masă din lemn. "Trebuie să împăcăm democraţia cu creativitatea. Ar trebui să fie o regulă nescrisă care să presupună că toţi preşedinţii francezi trebuie să călătorească în acest Twingo", a declarat designerul.

A treia versiune a lui Twingo a fost creată de Nils Holger Moorman şi a fost botezat Reading Room pentru că dispune de o bibliotecă, o canapea şi un şemineu.

"Am vrut să creez o sală de lectură, unde pasagerii se pot detaşa de traficul aglomerat", a declarat Moorman.

Ultima versiune Twingo a fost creată de Davide Scabin şi este botezată Scabin Pasta Twingo. După cum o spune şi numele, este o odă închinată gurmanzilor. Scaunele sunt acoperite cu spaghete, iar bordul redă diferite imagini cu feluri de mâncare. Nu lipseşte nici televizorul 3D, ce poate fi folosit pentru a urmări cele mai noi reţete.

Comentarii (3)

  • hahahhahaha
    am facut pe mine de ras :)) au umor francezii astia... sa faci dintr-un Twingo (clasa mini) sala de lectura cu semineu, baie plina de cosmetice sau caleasca regala e ceva...
    6 3
  • Abia astept sa vedem...
    ...daca vor fi vandute in serie... Accidente, tamponari, amenzi... mai ales la versiunile create de Nicola Roberts si David Scabin:)
    1 1
  • Tot o panarama de masina ramane cu tot facelifttul lor
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru