Gama BMW X2 ar putea fi extinsă: nemții se gândesc la o versiune decapotabilă, dar și la o variantă cu trei portiere

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.02.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X2 este cel mai nou membru din gama X. Conform unor zvonuri, nemții au în plan dezvoltarea unei versiuni cu trei portiere, dar analizează și lansarea unui X2 decapotabil. Debutul internațional ar putea avea loc până în 2020.

În luna octombrie a anului trecut, familia BMW a primit un nou membru: X2. SUV-ul se adresează publicului tânăr, un segment care merită explorat de constructorul german.

Conform unor zvonuri, BMW are în plan lansarea unor versiuni noi de caroserie pentru X2. Rapoartele spun că reprezentanții constructorului german se gândesc la un X2 Cabrio, dar și la un X2 cu trei portiere. Astfel, nemții vor să calce pe urmele lăsate de Land Rover cu ajutorul lui Range Rover Evoque (Convertible și varianta cu trei portiere).

În cazul în care cele două proiecte vor primi undă verde din partea conducerii, publicul ar putea admira noile versiuni până la începutul anului 2020. 

Noul BMW X2 poate fi comandat și pe piața din România. SUV-ul constructorului german este oferit cu o motorizare pe benzină și două unități diesel. Cel mai accesibil BMW X2 pleacă de la 39.270 de euro și este echipat cu motorul pe benzină de 192 de cai putere și 280 Nm. Acesta este cuplat la o cutie automată cu opt trepte.

Lista de prețuri poate fi consultată aici.

Via | Motor

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru