Gama de accesorii pentru Mini Cooper Convertible la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 11.01.2009
Mini a dezvaluit la Detroit noul Cooper Convertible si o gama de accesorii dedicata cabrioletei.

Esential

175 de cai putere dezvolta Mini Cooper S Convertible.

La sfarsitul lunii noiembrie a anului trecut, constructorul britanic a publicat primele informatii si fotografii oficiale ale noului MINI Cooper Cabrio, un model care a promis atunci sa isi faca debutul live abia la Salonul Auto de la Detroit. La o luna si jumatate de atunci a sosit momentul ca varianta decapotabila a popularului model britanic sa isi faca aparitia in Cobo Hall, locul de desfasurare a editiei de anul acesta a Salonului de la Detroit.

Pentru a condimenta putin atmosfera de la standul sau, constructorul britanic a decis sa introduca si o linie de accesorii pentru Mini Cooper Convertible. Fanii stilului de viata promovat de Mini vor gasi probabil interesanta noua gama de accesorii care include jante noi, deflectoare, diferite carcase pentru oglinzile laterale si o serie de suporturi care te vor ajuta sa iti transporti chiar si o bicicleta.

Noul Mini Cooper Convertible va fi disponibil cu doua versiuni de motorizare, ambele pe benzina. Pentru cei care aleg varianta mai ieftina, Mini a pregatit un motor de 1.6 litri si 120 de cai putere, in timp ce pasionatii versiunilor sportive vor primi pe Cooper S Convertible 175 de cai putere, storsi din aceeasi unitate de 1.6 litri.

Mini nu a publicat deocamdata nici un pret oficial al accesoriilor lansate astazi la Detroit pentru Cooper Convertible.

via | ZerCustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru