Găsește diferențele! Noul Honda Civic va fi așezat lângă ultimele două generații în cadrul unui eveniment românesc

de Bogdan Mirică
Miercuri, 26.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Honda Civic se vinde deja de câteva luni pe piața din România. Pentru a vedea ce s-a schimbat în comparație cu ultimele două generații, Honda organizează un eveniment la București.

Lansat proaspăt pe piața auto românească, noul Honda Civic are de înfruntat nume grele din segmentul compact, reînnoite și ele recent: Volkswagen Golf, Renault Megane și Opel Astra. L-am testat și noi recent, raportându-ne la principalii rivali.

AM TESTAT: Honda Civic - Grupa de foc

Având în vedere că noul Civic este cea mai avansată mașină din gama japonezilor prezentă în România, Honda a căutat o metodă de a-și apropia clienții din segmentul compact, precum și pe fanii brandului.

În weekendul 28-29 iulie, Asko, cel mai mare dealer Honda din România, organizează un eveniment denumit „Primul pas către noul tău Civic”. Este o altfel de operațiune „Porți deschise”, care facilitează întâlnirea publicului cu a zecea generație Civic.

Și nu doar cu aceasta, ci și cu alte două modele din trecut. Este vorba despre ultimele două generații. Mai exact, la evenimentul desfășurat în București, noul Honda Civic va sta alături de predecesorii săi pentru ca publicul să poată analiza evoluția modelului japonez. La eveniment vor fi prezente Civic-uri din 2007 și 2012.

În cadrul unor seminarii organizate de reprezentanții Honda, cei prezenți vor vedea ce s-a schimbat de-a lungul generațiilor, dar și ce a fost păstrat.

Evenimentul se va desfășura în reprezentanța Asko din Chiajna, iar participanții au nevoie de o invitație pe care o pot obține aici.

Comentarii (8)

  • Spre deosebire de alte marci, diferentele intre generatii se observa chiar usor.
    7 5
  • Spre deosebire de alte marci, in cazul asta, generatiile mi-ar fi placut sa semene mai mult intre ele. Cel putin utlima...
    9 8
  • Spre deosebire de alte marci noul Honda Civic arata ca dracu.

    Mor de oftica cand stiu cat de frumos era Accord si Civic (cel din dreapta in poza) si in ce hal a ajuns designul Honda.

    Fost fan Honda.
    9 7
  • Scrooge
    @Alex...unii vin altii pleaca...sunt niste fiare....sunt schimbatoare....ai o gramada de marci frumoase spre care sa te orientezi...multa bafta
    5 5
  • Ar fi fost mai ok ca evolutia designului sa fie invers...cea din prim plan sa fie generatia veche.
    5 3
  • numai ce s-a lansat la americani noul accord, si aia arata jale,
    2 3
  • Ce anume nu vi se pare in regula la noul civic? Arata clar mai agresiv, mai sportiv si mai modern decat cel vechi care era destul de searbad.
    2 1
  • O mașină reușită din toate punctele de vedere, mai puțin problemă de proiectare la un airbag ( ce sperăm că va fi remediată ) . Observ că persistă discuția negativă față de design, la care nu înțeleg ce este așa în rău, fiind vorba de un design mai clar agresiv, mai incitant că sportivitate și mult mai îngrijit și modern raportat la filozofia de design a mărcii Honda, aspect cunoscut pentru toate modelele acestui constructor auto.
    Oricum un mare pas înainte, care poate nu este înțeles sau apreciat de unii ....care se pot îndrepta ușor și simplu spre alte mărci....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru