General Motors inchide Hummer si vinde exemplarele ramase pe stoc

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.04.2010
General Motors a declarat astazi ca, in ciuda eforturilor sale de salvare, divizia Hummer va fi inchisa si toate cele 2200 de modele ramase pe stoc vor fi oferite cu discount.

Esential

2200 de unitati Hummer sunt in prezent pe stoc si urmeaza a fi vandute.

Dupa ce guvernul chinez a pus bete in roate tranzactiei dintre General Motors si Tengzhong, divizia Hummer va fi intr-un final inchisa. Americanii anuntasera ca acorda o ultima sansa subsidiarului sau, tratand cu mai multi ofertanti, refuzati in prima instanta. oficialii GM au anuntat astazi ca vor pune lacatul pe usa Hummer. Vestea a fost transmisa tot astazi unui numar de 153 de puncte de vanzare a modelelor Hummer, care vor fi de asemenea nevoite sa isi inchida portile.

Un purtator de cuvant al americanilor a declarat ca in zilele urmatoare se va pune la punct o campanie comerciala care are ca scop vanzarea celor 2200 de vehicule existente in prezent pe stoc. Asadar, in luna aprilie, clientii americani ar urma sa beneficieze de o creditare usoara si de reduceri cuprinse intre 4000 si 6000 de dolari pentru modelele H2 si H3. In plus, alte 20 de tari vor primi o oferta promotionala finala.

via | automotive news

Comentarii (7)

  • marius
    HUMMER pune lacatul
    Stati ,nu puneti lacatul ca vine DUSTER!!!:)
    13 4
  • george
    O, CE VESTE MINUNATA...
    Astazi a fost o zi cu adevarat speciala. S-a anuntat inmormantarea a 2 mari aberatii americane: Viper si asta de mai sus. Sa fie primit!
    11 7
  • ..
    @georgica poate ne luminezi si pe noi de ce sunt ( sau au fost) aberatii
    3 9
  • george
    UITE DE-AIA
    @ grecu

    Viper - o masina cica sport cu o tinuta de drum de-a dreptul criminala (din cauza dezechilibrului maselor fata spate) cu un motor imens si nu tocmai eficient (mai ales la consum), totul incununat de o fiabilitate tipica GM.

    Hummer - un SUV cu performante modeste in teren accidentat, consum aberant, aproape inutilizabil in circulatia normala, cu o latura practica redusa (H1 avea doar 4 locuri desi era cat o jumatate de casa) si, la fel, cu o fiabilitate subtire.

    Astea ar fi doar cateva chestii, spuse in cuvinte putine...
    15 5
  • ..
    Mai Georgica , mai aberante decat ' aberatiile americane' sunt argumentele tale.....fiabilitate tipica GM ( pune atunci si Opel, Saab , Chevrolet , etc in aceeasi galeata ) , consum ( la 600 cp cat are Viper -ul cam cat ai vrea sa consume .. 5 % eventual ... rasfoieste datele tehnice si o sa vezi consumul ) , tinuta criminala a Viper-ului ...o fi fost la inceputuri , in anii 90 cand oricum cele mai mari probleme erau pe partea de franare si nu pe tinuta de drum , iar in ceea ce priveste performantele inca se ' lupta ' cu mai toate supercar-urile existente ..si nu ultimul rand sa nu mai vorbim de raportul calitate - pret ; iar in ceea ce priveste Hummer-ul ...' performante modeste in teren accidentat' - atunci un Hyundai Tucson ce performante o avea :))))))) . LA REVEDERE !!
    PS: Viper nu a fost niciodata brand GM ...mai documenteaza-te
    7 9
  • flexusz28
    Mai george tu iti versi nervii pe toate stirile astea de parca ti-au facut tie ceva rau...

    Eu cred ca tu cand erai mic visai sa conduci masini ca astea si acuma nu ti-a ramas decat sa postezi ura pe site in timp ce conduci Loganu acasa.

    Viper-ul nu este cea mai performanta masina sport si nici cea mai eficienta dar este cea mai accesibila masina violenta din lume probabil - 90.000 dolari noua. Are farmecul ei...

    Hummeru nu este bun nici pe teren nici ca consum, este mare si ineficient, dar exprima ceva, are personalitate, are ceva aparte care nu il are nici o alta masina.

    Nu trebuie sa fii de acord cu lucrurile care fac masinile astea speciale, dar sper ca nu-ti imaginezi ca lucrurile din capul tau sunt universale :) Vezi-ti de consumu tau si lasa lucrurile astea pentru cine le intelege.
    4 4
  • george
    A TUNAT SI I-A ADUNAT...
    @ grecu

    M-ai lamurit daca ai inceput prin a-mi diminutiva numele...

    Masina asta si acum este mult inferioara concurentei...N-are rost sa intru in detalii tehnice pentru ca oricum n-ai habar. Iti dau un argument, pe cat de simplu, pe atat de bun : desi este o masina "extraordinara" si costa “o nimica toata”, ce sa vezi? ESTE SCOASA DIN FABRICATIE!!!!!!!!!!!

    Am facut si eu o mica eroare cu apartenenta la GM...Same crap...

    @ flexusz28

    Incerc sa gasesc o legatura logica de minim bun simt intre ceea ce am spus eu si concluziile tale halucinante...”iti versi ura pe stiri”...WOW! Nu te-a durut putin capul cand ai zamislit-o pe asta?

    Masina asta "are farmecul ei"…Mai degraba farmece fiindca te ia in groapa cu ea…

    “Hummeru nu este bun nici pe teren nici ca consum, este mare si ineficient, dar exprima ceva, are personalitate, are ceva aparte care nu il are nici o alta masina.”

    Asta a fost inca una demna de vreun premiu ceva, o medalie acolo...Cand o sa reusesti sa descoperi acel ceva aparte, sa vii sa ne povestesti cat de bun e Hummer...O singura calitate are si masina asta (yeah, right) si nici pe aia nu stii s-o descrii...

    “Vezi-ti de consumu tau si lasa lucrurile astea pentru cine le intelege.”
    Ti le las tie ca tu sigur le intelegi (probabil din cauza ca sunt foarte complexe si numai o minte foarte odihnita le poate percepe)...Din pacate, nu prea stii sa le explici...
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru