General Motors recheama in service noul Camaro SS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.05.2009
GM va face un recall in service pentru noul Camaro SS. Problema afecteaza doar modelele echipate cu un motor V8 si tine de izolatia cablajului electric de la starter.

General Motors este nevoit sa faca un recall pentru modelele Camaro echipate cu un motor V8. Cablajul electric al acestor modele ar putea face un scurt-circuit ce poate opri motorul in timpul mersului sau impiedica pornirea. Pe langa asta, eventualul scurt-circuit ar putea provoca chiar si un incendiu sub capota lui Camaro.

Problema este situata la nivelul cablajului electric al starterului. Mai exact, izolatia in aceasta zona este prea subtire si poate ceda in timpul anumitor manevre. General Motors le ofera proprietarilor de Camaro doua solutii la aceasta problema. Posesorii de Camaro isi pot lasa masina la dealerii GM pana cand va sosi noua izolatie electrica, sau se pot duce la cel mai apropiat dealer pentru a primi o reparatie temporara.

Via | Leftlane

Comentarii (3)

  • cineva
    cine le face
    vad ca toate problemele la masini in ultimul timp e cablajul, sa nu mai cumpere cabluri de la chinezi , sa vina in romania ca aici tre sa avem cabluri bune, uite cum dacia nu are probleme :)
    2 0
  • george
    NU CABLAJUL E DE VINA
    @ cineva

    ci papagalul care a proiectat instalatia electrica...ori a dimensionat-o prost, ori nu a prevazut-o cu protectii corespunzatoare.
    1 0
  • puteau sa puna de la Logan ca e mai bun
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru