General Motors reduce productia lui Corvette

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.03.2009
GM va reduce simtitor productia lui Corvette pentru a putea corela stocul existent cu cererea de pe piata.

Esential

400 angajati au ramas la fabrica General Motors din Bowling Green, responsabila de productia lui Chevrolet Corvette.

General Motors a anuntat ca va reduce productia lui Chevrolet Corvette pentru a face fata cererii scazute de pe piata. GM doreste sa evite acumularea unui stoc de modele Corvette nevandute, motiv pentru care va inchide temporar fabrica sa din Bowling Green.

Planul de inchidere al fabricii Corvette va fi derulat in primele doua saptamani ale lunii aprilie, si va continua cu primele doua saptamani ale lunilor mai, iunie si iulie. Astfel, fabrica GM din Bowling Green va fi inchisa pentru 10 saptamani in decursul urmatoarelor cinci luni. Pe langa asta, ritmul de productie va fi incetinit, muncitorii urmand sa produca opt vehicule pe ora, nu 11 cum faceau inainte. Din cei 1.000 angajati pe care ii avea aceasta fabrica la inceputul anului trecut, unitatea GM din Bowling Green a ramas doar cu 400 de muncitori.

"Suntem cu totii ingrijorati si asteptam sa vedem ce va urma. Pensionarii se tem ca vor ramane fara pensie daca GM va da faliment, iar noi nu stim daca vom mai lucra aici saptamana viitoare", a declarat directorul fabricii Bowling Green, Paul Graham.

Via | Leftlane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru