General Motors va renunta la 1675 dealeri pana in 2012

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 27.01.2009
GM a anuntat ca va renunta la 400 dealeri in fiecare an pana in 2012.

Esential

400 de reprezentante General Motors vor fi inchise in fiecare an, pana in 2012.

General Motors nu va renunta la brand-ul Saturn pana in anul 2012, dar va inchide 400 de dealership-uri in fiecare an, indiferent de ce marca distribuie acestia. In incercarea de a face marcile pe care le reprezinta mai viabile, GM a anuntat planul sau de a renunta in total, in patru ani, la 1675 de puncte de vanzare.

Oficialii GM au prezentat acest plan in fata Guvernului american pentru a isi mentine angajamentul facut in momentul in care au primit ajutorul de la statul american, in decembrie. Astfel, de la 6.375 dealeri, General Motors va ramane cu 4.700 reprezentante pana in anul 2012. Cu toate acestea, purtatorul de cuvant al companiei americane a anuntat ca 400 de dealeri pe an nu este o valoare fixa, si spera sa renunte la cat mai putine reprezentante.

Criteriul de eliminare al dealerilor nu a fost inca anuntat, dar General Motors va lua in considerare vechimea reprezentantei, locatia, volumul de vanzari si satisfactia clientilor care au cumparat automobile in reprezentante.

Desi aceste concesii sunt necesare pentru supravietuire producatorului de automobile, dealerii GM sunt acum in razboi cu producatorul american de automobile.

Via | LeftLane

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru