Stiri General

Sambata, 27 Iulie 2019 | General | 1 comentariu

Opel lansează o campanie video pentru aniversarea celor 120 de ani de la debutul primului model al companiei: câteva exemplare legendare joacă în clipurile nemților

Opel a pregătit o campanie specială pentru aniversare celor 120 de ani de la prezentarea primului model. Aceasta include trei clipuri video care scot în evidență trăsăturile care au caracterizat compania de-a lungul timpului.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General | 1 comentariu

Renault Megane RS Trophy-R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul cu 300 CP a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul francez este echipat cu un motor de 1.8 litri turbo de 300 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Mai bun decât el însuși: Jaguar XE SV Project 8 și-a doborât propriul timp de la Nurburgring

Cel mai rapid sedan de pe circuitul de la Nurburgring a devenit și mai rapid. Jaguar XE SV Project 8 și-a îmbunătățit cu 2.9 secunde propriul record stabilit în 2017 pe Iadul Verde.
Luni, 22 Iulie 2019 | General | 8 comentarii

Măsuri dure pentru încurajarea transportului alternativ: Bruxelles vrea să limiteze viteza maximă a mașinilor la numai 30 km/h

Autoritățile locale din Bruxelles intenționează să limiteze viteza maximă a mașinilor la numai 30 km/h pe întreg teritoriul orașului începând din 2021, ca măsură pentru încurajarea transportului alternativ.
Marti, 16 Iulie 2019 | General

Un Lamborghini Countach care i-a aparținut campionului de Formula 1 Mario Andretti a fost scos la vânzare: suma cerută trece de 440.000 de euro

Un exemplar Lamborghini Countach 5000 S care a făcut parte din colecția campionului de Formula 1 Mario Andretti a fost scos la vânzare. Doar 321 de astfel de unități au fost produse, iar exemplarul în cauză a parcurs aproape 18.000 de kilometri.
Luni, 15 Iulie 2019 | General | 8 comentarii

Aniversare în Ingolstadt: 25 de ani de la introducerea primului model Audi RS

Audi aniversează 25 de ani de la debutul lui RS 2 Avant, primul model din gama de performanță a constructorului german.
Duminica, 14 Iulie 2019 | General | 2 comentarii

Poliția rutieră din Londra va folosi drone: "Scopul este intimidarea șoferilor agresivi și a celor care participă la curse ilegale de mașini"

Poliția rutieră din Londra va utiliza drone cu scopul de a identifica mai rapid șoferii care depășesc cu mult limitele de viteză și care participă la curse ilegale de mașini.
Luni, 08 Iulie 2019 | General

Un Ford Sierra RS500 Cosworth va fi scos la licitație: prețul estimat de specialiști trece de 165.000 de euro

Un exemplar Ford Sierra RS500 Cosworth care a concurat în sezonul 1998 al British Touring Car Championship va fi scos la licitație în 28 iulie. Conform specialiștilor, modelul destinat competițiilor ar urma să scoată din conturile colecționarilor cel puțin 167.000 de euro.
Luni, 01 Iulie 2019 | General

Aniversare în aer liber: Citroen sărbătorește centenarul mărcii în cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen sărbătorește centenarul mărcii cu un stand special în cadrul Goodwood Festival of Speed. Fanii mărcii vor putea admira o serie de modele care au făcut istorie în industrie, dar și prototipurile moderne Ami One și 19_19 Concept.
Sambata, 29 Iunie 2019 | General

Lupta pentru supraviețuire: Oficialii diviziei Audi Sport își doresc ca motorul V10 să fie păstrat și pe viitoarea generație R8

Oficialii Audi Sport își doresc ca motorul V10 de 5.2 litri să rămână în gamă și să fie disponibil și pe viitoarea generație R8. Pentru moment, reprezentanții constructorului german nu au luat o decizie clară cu privire la viitorul lui R8.
Joi, 27 Iunie 2019 | General | 1 comentariu

Petrecere în aer liber: Bentley aduce la Goodwood 30 de modele speciale cu ocazia aniversării centenarului mărcii

Bentley va expune 30 de modele speciale în cadrul Goodwood Festival of Speed, eveniment care se desfășoară în intervalul 4 - 7 iulie. Pe lista britanicilor se află câteva exemplare care au făcut istorie în motorsport.
Vineri, 21 Iunie 2019 | General | 3 comentarii

Explicație video: cum funcționează cele 4 moduri de rulare ale noului supercar plug-in hybrid Ferrari SF90 Stradale

Ferrari a publicat un scurt clip cu ajutorul căruia explică cele 4 moduri de funcționare ale sistemului plug-in hybrid introdus recent pe SF90 Stradale. Cel mai nou supercar dezvoltat în Maranello promite până la 1.000 CP și o autonomie electrică de 25 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Iunie 2019 | General

Audi e-tron GT își continuă cariera la Hollywood: conceptul electric apare într-un clip de promovare dedicat peliculei Spider-Man: Far From Home

Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorul film Spider-Man: Far From Home. În cadrul clipului, Peter Parker, personaj interpretat de Tom Holland, apare la volanul conceptului electric e-tron GT.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | General | 8 comentarii

Motorul de 2.0 litri cu 4 cilindri și 421 CP dezvoltat de Mercedes-AMG ar putea avea versiuni și mai puternice: "Vom vedea ce ne rezervă viitorul"

Viitorul Mercedes-AMG A45 va miza pe noul motor de 2.0 litri cu 4 cilindri capabil să ofere până la 421 CP. Dar oficialii diviziei constructorului german spun că propulsorul încă nu a atins performanțele maxime, iar în viitorul apropiat am putea vedea o variantă și mai puternică.
Marti, 11 Iunie 2019 | General | 1 comentariu

Enel X a instalat 12 puncte de încărcare pentru mașini electrice la Vatican: proiectul prevede în total 20 de puncte de încărcare

Enel X a anunțat instalarea a 12 puncte de încărcare pentru mașini electrice la Vatican. Acestea fac parte dintr-un proiect care prevede instalarea a 20 de puncte de încărcare în orașul-stat.
Luni, 10 Iunie 2019 | General

Primele imagini cu viitorul Bentley Continental GT care va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Anul acesta, Bentley va concura în cadrul cursei de la Pikes Peak alături de un exemplar Continental GT. Modelul nu a suferit modificări importante, britanicii având ca scop stabilirea unui record pentru mașinile de serie.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General | 6 comentarii

Volkswagen deschide pre-comenzile pentru Passat facelift: clienții pot alege doar anumite motorizări diesel și pe benzină

Volkswagen a dat startul pre-comenzilor pentru Passat facelift, însă pentru moment clienții au posibilitatea de a alege doar motoarele diesel și pe benzină din gama superioară.
Duminica, 09 Iunie 2019 | General

Parisul ia măsuri pentru gestionarea trotinetelor electrice: utilizatorii, obligați să le parcheze pe locurile dedicate mașinilor

Autoritățile locale din Paris au decis să interzică de la 1 iulie abandonarea pe trotuare a trotinetelor electrice închiriate. Amenda pentru nerespectarea regulii este de 49 de euro.
Marti, 04 Iunie 2019 | General

Ian Callum, directorul departamentului de design Jaguar, părăsește compania: scoțianul a fost alături de producătorul britanic timp de 20 de ani

Ian Callum, directorul de design Jaguar, a decis că este momentul să părăsească producătorul britanic și să descopere noi proiecte. Scoțianul s-a aflat alături de Jaguar timp de 20 de ani.
Marti, 04 Iunie 2019 | General | 7 comentarii

Motive de sărbătoare în familia Volkswagen: ID R este cel mai rapid vehicul electric de pe circuitul de la Nurburgring

Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință pe Nurburgring pentru vehiculele electrice. Prototipul nemților a parcurs Iadul Verde în 6 minute și 5.336 secunde.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru