Generali oferă o poliţă Casco specială pentru posesorii de Opel

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.12.2010
Posesorii de autovehicule Opel din România eligibile pentru o poliţă Casco vor obţine o reducere de până la 25% dacă semnează un contract de asigurare cu cei de la Generali.

Esential

500 de euro este valoarea limită a daunelor până la care se plăteşte franşiză. Peste această sumă, cei de la Generali şi Opel acoperă contravaloarea franşizei.
25 % este reducerea maximă pe care o poate obţine un client posesor de Opel la poliţa de asigurare Casco şi, dacă este cazul, la poliţa RCA.

Oficialii Generali Asigurări au semnat un parteneriat cu cei de la Opel, care le oferă posesorilor de modele Opel din România eligibile pentru o poliţă Casco o reducere semnificativă. În unele cazuri, această reducere poate ajunge până la 25%, iar viitorii clienţi vor beneficia şi de reparaţii fără franşiză în cazul daunelor de peste 500 de euro. Respectivele daune vor fi reparate doar în atelierele service partenere, autorizate Opel şi folosind piese originale. De asemenea, clienţii care apelează la această poliţă pot obţine reduceri şi la RCA, care pot urca până la 25%.

"Opel este prima marcă auto care beneficiază de un produs special CASCO de la Generali. Am ales Opel pentru că, din analiza făcută pe portofoliul actual de clienţi Generali, a reieşit că posesorii de autoturisme aparţinând acestei mărci sunt şoferi cu un comportament prudent în trafic. În consecinţă, am decis să îi răsplătim cu preţuri mai bune şi beneficii suplimentare, la care, bineînţeles, se adaugă calitatea serviciilor pe care compania noastră le oferă.

Iniţiativa se încadrează în strategia noastră generală de fidelizare şi de recompensare a şoferilor responsabili", a declarat Adrian Marin, Director General Adjunct Generali Asigurări.

În funcţie de criteriile pe care le îndeplineşte clientul care apelează la o poliţă Casco de la Generali, reducerea pentru RCA poate să ajungă până la 25%. Deşi şoferii de Opel sunt consideraţi de analiştii asiguratorului ca fiind prudenţi, cei de la Generali vor aplica în continuare criteriile de clasificare de risc (zonă, vârstă, părinte cu copil minor etc.). În plus, clienţii care deţin atât Casco, cât şi RCA de la Generali vor primi valabilitate extinstă a poliţei Casco în toată Europa, fără costuri suplimentare.

Poliţa Casco de la Generali acoperă riscurile de avarii accidentale cauzate de ciocniri sau loviri, furt total sau parţial al autovehiculului, incendiu, trăznet, explozie, evenimente naturale, acte de vandalism şi evenimente socio-politice, precum şi pierderea sau furtul cheilor.

În cazul daunelor mai mici de 500 de euro, clientul plăteşte doar 50% din valoarea franşizei, în timp ce daunele mai mari de 500 de euro au franşiza acoperită integral de Opel şi Generali.

Via | Generali

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru