Geneva 2009: "Salvarea" vine de la BMW X3

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.02.2009
BMW va dezvalui in cadrul salonului elvetian o varianta pentru interventii de urgenta a modelului X3.

Standul BMW de la Geneva va gazdui si o premiera mai putin obisnuita. Este vorba depre o varianta modificata a actualului X3, destinata interventiilor medicale. Bavarezii vor incerca astfel sa expuna publicului intrebuintarile multiple ale noului X3.

Exemplarul modificat este de fapt un X3 xDrive 2.0d, capabil sa ofere 177 de cai putere si un consum combinat de doar 6.5 litri/100 de km. Noul vehicul de interventii dispune de girofar cu lumini albastre si sirena dar si de un display cu lumini LED pe care pot rula mesaje de genul "emergency doctor".

De asemenea, doua lumini de urgenta se regasesc si sub capota. La interior, habitaclul a fost modificat pentru a permite instalarea unei rame metalice, a unui dispozitiv radio si a unui spatiu de depozitare a echipamentelor medicale.

via | CarScoop

Taguri: BMW, X3, interventie, xDrive

Comentarii (1)

  • De cand era asteptat...
    Cred ca in Romania de-abia astepta Guvernul sa apara modelul asta.

    Acum sa vezi licitatii si dosare pregatite. Dupa motociclele BMW de la Polite, salvarile BMW de la Adunatii Copaceni; nici nu ar fi rau sa le dea la tara ca accolo oamenii chiar au nevoie de 4*4.
    Ca de obicei, ar putea servi interesele corpului medical bine incapusat in conducerea partid si stat.

    Imi aduc aminte ca pe la inceputurile Automarket a fost o stire (probabil de 1 aprilie) cu niste slvari Porsche Cayenne in Bulgaria. Cineva chiar a sesizat potentialul ideii si ar trebui sa tinteasca locul ideal-Romania.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru