GENEVA 2012 LIVE: Faceliftul lui Phantom a completat opulenţa standul Rolls Royce

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.03.2012
Rolls Royce a adus la Geneva faceliftul lui Phantom. Limuzina englezilor a primit modificări importante la nivelul aspectului frontal şi al interiorului.

Opulenţa a fost la ea acasă la standul Rolls Royce. Perla coroanei grupului BMW a avut o premieră importantă anul acesta. Este vorba despre faceliftul limuzinei Phantom, vârful de gamă şi de volum al constructorului britanic.

Botezat Phantom Series II, faceliftul este regăsit pe sedanul Phantom normal şi cu ampatament mărit, plus modelele Drophead Coupe şi Phantom Coupe. Este primul facelift major de la lansarea modelului sedan în 2003. Varianta decapotabilă a fost introdusă în 2007, iar modelul Coupe a venit în 2008.

Elementul principal prin care poate fi identificat un Rolls-Royce Phantom facelift sunt luminile de zi cu LED-uri ce înlocuiesc spoturile rotunde de sub faruri ce erau folosite până acum. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru