Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Duel la distanţă între germani - standurile Opel şi Volkswagen

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 1

Opel

Opel nu a avut prea multe surprize pentru actuala ediţie a Salonului Auto de la Geneva. Singura premieră importantă a fost dezvăluită cu puţin timp înainte de debutul expoziţiei: Opel Adam S. Al doilea automobil care a atras publicul la standul Opel a fost spectaculosul Astra OPC Extreme, o versiune limitată a performantului model. Opel Astra OPC Extreme are 300 CP şi este mai uşoar cu 100 kg faţă de modelul standard. Tot la standul Opel am putut vedea pentru prima dată în tablă şi oase şi modelul Adam Rocks, un crossover bazat pe cel mai mic model din gama Opel. 

Volkswagen

Constructorul german a făcut spectacol la Geneva printr-o serie de modele noi, dar mai ales datorită conceptului T-Roc. Deşi aceasta fusese anunţat, publicul l-a putut vedea în realitate abia acum. Conceptul anunţă un posibil crossover bazat pe modelul Golf, dar rămâne de văzut dacă Volkswagen va decide să îl introducă în producţia de serie. Alături de VW T-Roc, standul germanilor a mai expus nouile Scirocco facelift, Polo facelift, Cross Polo, dar şi interesantul Golf GTE.


Comentarii (1)

  • Opel Astra OPC Extreme arata intr-un mare fel.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru