Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Mărcile britanice au defilat cu eleganţă în faţa elveţienilor

Publicat Miercuri, 05.03.2014
Comenteaza 1

Producătorii de automobile exotice din Regatul Unit au venit cu un arsenal bogat la Geneva şi au prezentat ultimele adăugiri la portofoliul lor dedicat celor cu multe sute de mii de euro în cont. Vorbim despre mărci precum Aston Martin, Bentley, McLaren, Rolls-Royce, ale căror oferte reuşesc să surprindă atât prin eleganţă, cât şi prin performanţe dinamice, totul ambalat într-un monument rulant de lux.

Aston Martin

Aston Martin a prezentat în standul său de la Geneva trei ediţii speciale ale lui DB9 şi V8 Vantage, pe lângă modelul Rapide. Prima este V8 Vantage N430, inspirată din motorsport, în timp ce următoarele două sunt bazate pe DB9 şi sunt disponibile pe alb sau pe negru, cu fibră de carbon din belşug. Alături de acestea a stat modelul V12 Vantage, care a prezentat gama de personalizare "Q" a producătorului britanic.

Bentley

Cel mai rapid Bentley de stradă creat vreodată a debutat la Geneva în versiunile Coupe şi Cabrio ale lui Continental GT, cu sufixul Speed.

Acestea beneficiază de o motorizare W12 de 6.0 litri şi 625 CP, care furnizează un cuplu maxim de 820 Nm şi poate să propulseze oricare dintre cele două versiuni de caroserie ale lui Continental GT Speed peste pragul de 325 km/h. Alături de aceste versiuni a fost prezentată şi motorizarea V8 twin-turbo de 4.0 litri.

McLaren

Constructorul din Woking a venit la Geneva cu două surprize, ambele botezate 650S. Este vorba despre 650S Coupe şi 650S Spider, fraţii mai mici ai lui P1. Oricare dintre cele două modele face suta în doar trei secunde şi beneficiază de un motor V8 twin-turbo de 3.8 litri şi 650 CP. Cei doi fraţi mai mici ai lui P1 au fost supravegheaţi în permanenţă de hypercar-ul britanic despre care se spune că a spart bariera celor 7 minute pe Iadul Verde.

Rolls-Royce

Rolls-Royce a prezentat la Salonul Auto de la Geneva versiunea cu facelift a modelului Ghost, alături de o versiune numită V-Spec a acestuia. Producătorul din Goodwood l-anumit pompos Rolls-Royce Ghost Series II, dar avem de-a face cu un facelift discret adus acestui model. Alături de acesta a stat modelul Wraith şi Ghost V-Spec.


Comentarii (1)

  • Marius
    Nu am cuvinte!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru