Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Toate standurile mărcilor japoneze

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0

Toyota

Principala premieră ce a putut fi admirată la standul Toyota a fost a doua generaţie a modelului mini, Aygo. Este al treilea frate din tripleta de modele construită împreună cu francezii de la PSA, dar de data aceasta tripleţii nu mai sunt identici. Fiecare are propria sa personalitate, iar Toyota pare să fi luat caimacul printr-un nou Aygo ce poate fi personalizat după bunul plac al viitorul proprietar. 

Honda

Japonezii de la Honda au atras vizitatorii ca albinele la miere expunând conceptul noului Honda Civic Type-R. Deşi are titlul de concept, ceea ce am putut vedea pe standul Honda este foarte aproape de modelul de serie. 

Mazda

Mazda a uimit aducând la Geneva conceptul Hazumi. Trebuie să ne uităm bine la el pentru că de aici se va inspira viitoarea generaţie a modelului Mazda2. Hazumi arată excelent şi nu ne-ar deranja ca modelul să ajungă chiar în această formă în producţia de serie. 

Suzuki

Suzuki nu a avut prea multe noutăţi, vedeta lor fiind noul Celerio.

Da, are un nume cam ciudat, dar este noul Suzuki de clasă mini. Înlocuieşte spartanul model Alto şi arată suficient de decent pentru a atrage clienţii interesaţi de această clasă. 

Subaru

Subaru a avut un profil destul de discret la această ediţie a Salonului Auto de la Geneva. Au adus un nou concept Viziv, diferit de cel expus până acum. În plus, Subaru a expus şi noul WRX STI, un automobil care încă ne face să visăm. 

MITSUBISHI

Nici o noutate la standul Mitsubishi pentru că Outlander PHEV era deja cunoscut, doar o serie lungă de concepte desprinşi parcă dintr-un film cu Transformers. 

Nissan

Cel mai activ constructor japonez la Geneva a fost Nissan. Japonezii au adus Juke facelift, ciudat-ul crossover primind un mic refresh pentru a îi prelungi succesul comercial. Alături de Juke facelift a venit şi Juke Nismo facelift, dar şi foarte puternicul Nissan GT-R Nismo


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru