Salonul Auto de la Geneva 2016

GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva

Publicat Miercuri, 02.03.2016
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 6
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 1
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 2
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 3
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 4
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 5
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 6
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 7
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 8
GENEVA 2016 LIVE: Opel Mokka X este prezent în premieră la Geneva - Poza 9
Opel Mokka X este singura noutate de serie prezentată de constructorul german la Salonul Auto de la Geneva. SUV-ul de segment are acum un look nou și un nume la care s-a adăugat particula X.

Opel a dezvelit oficial noul model numit Mokka X. Este vorba de faceliftul adus SUV-ului de segment B Mokka, modelul crossover devenind astfel mai atrăgător pentur publicul european ce a prins apetit pentru segmentul SUV-urilor de dimensiuni mici. Sub noul nume Opel Mokka X se află un crossover revizuit atât ca design, cât și din punct de vedere tehnic. Mokka X a primit un calandru nou, blocuri optice redesenate plus o serie de alte mici schimbări la nivel de design.

La interior schimbările sunt mult mai evidente, planșa de bord fiind înlocuită cu una de generație mai nouă, preluată de la modelul Astra. Opel a mai efectuat și un upgrade pentru sistemul de infotainment, sistemul IntelliLink aducând lumea smartphone-urilor la bordul autovehiculului prin intermediul aplicaţiilor Apple CarPlay şi Android Auto, iar serviciul Opel OnStar este disponibil de asemenea ca opţiune. În plus, noul crossover de segment B primește și o nouă motorizare: un propulsor de 1.4 litri turbo ce dezvoltă 152 CP ce poate fi asociat cu o cutie de viteze automată cu șase trepte.


Comentarii (6)

  • Mie mi se pare ca noua bara fata are avantajul unui unghi de atac ceva mai bun. In orice caz, garda la sol in fata pare sa nu mai scada sub nivelul cele dintre roti cum se intampla la modelele actuale, ceea ce nu poate reprezenta decat o bila alba. Nu de alta, dar sistemul 4x4 de pe Mokka este destul de capabil, astfel incat ar fi fost pacat sa nu poate fi folosit si pe drumuri mai grele.
    8 2
  • NO NAME
    URAT CU SPUME NU VA AVEA SUCCES PE PIATA EUROPEANA PREA MULT COPIAZA DESINGUL LUI CHEVROLET CAPTIVA 2012 FALCELIFT :-( :-(
    2 14
  • @no name ....

    Moka e pe locul 2 in Eu la SUV-uri mici, suflandu-i in ceafa lui Captur si avad o crestere in 2015 fata de 2014 de 28%

    nu stiu daca tu te uiti doar la poze ca intr-o carte pentru prescolari, da' face-liftul poate sa-i ofere un avantaj maxim in fata lui Captur si ajunga pe I loc in 2016. Cum apetitul pietei pentru SUV-uri e in crestere si despre un eventual facelift Captur nu se stie putem concluzia, logic ca Opel va bifa binisor anu' asta.
    8 1
  • Tralala
    La articolele cu Ssangyong toti zic ca e urata, la Mokka, care chiar e o hidosenie, vad ca lumea nu mai e asa pornita.
    1 3
  • @Tralala

    Ceea ce nu pricepi tu este ca faptul ca notiunile de "frumos" si "urat" sunt prin natura lor subiective. Asa cum nu ne place tuturor acelasi tip de femeie, nu poate sa ne placa aceeasi masina.

    Exemplul cel ma elocvent in materie de perceptie a frumosului in domeniul auto mi se pare Citroen DS. Cand au lansat-o francezii, masinile inca mai pastrau multe influente ale scolilor de design interbelice, Masina, desi francezii, mai nonconformisti de felul lor au considerat-o un must have, nu a rupt gura pietelor din afara Frantei. In prezent, DS este considerata una dintre cele mai frumoase masini produse vreodata in lume.... Panimaesh?
    2 1
  • Scenic
    Renault Scenic arata mai bine pe aceasta culoare.
    Ok, ok, nu sunt in acelasi segment, dar arata mai bine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru