GENEVA LIVE: Cele mai sexy fete ale salonului elvetian

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.03.2010
Salonul Auto de la Geneva a reunit toti marii constructori mondiali de automobile dar si unele dintre cele mai frumoase fete. Prezentele feminine au concurat cu premierele atunci cand a venit vorba de atragerea publicului.

Comentarii (30)

  • Markus Black
    Ps Completare--americancele ma refer la alea de pe FACEBOOK alea din universitati.Daca nu ma credeti sa imi ziceti sa va arat niste poze.Ramaneti cu gura cascata! Hai noroc si foarte tare articolul!
    1 8
  • Semtex
    Nu toate sunt frumoase, unele sunt boccii si cam dezlanate...
    Fetele din imaginile 7,8,10,21 si 26 de ex sunt nasoale rau... la imaginea 40 negresa aia are brandul mai mare si decat mine... pobabil de la catarat prin copaci :P Imi place mult in schimb, fata de la imaginea 12 :)
    6 4
  • Nimic mai gresit
    hehehe habar n-ai despre ce vorbesti, sunt proaspat revenit in tara dupa 4 ani petrecuti in America 1 in Orlando si 3 in Chicago, si crede-ma ca te inseli, Studiul tau comparativ intre romance de pe hi5 si americance de pe facebook n-are nici o relevanta, procentajul de romance frumoase bate lejer pe cel al americancelor. Oricum te invit sa testezi singur treaba asta si mai vorbim apoi :)
    7 2
  • Marius
    Best girls
    Domnilor, pun pariu pe ce vreti voi ca Europa Orientala, Rusia, America de Sud si Oceania..........au cele mai tari femei din lume.......de la mama lor, asa cum trebuie. :P
    6 2
  • Amuzat
    Markus Black eu iti spun ca am fost acolo iar tu-mi spui ce ai vazut pe net si "ca chiar" cele mai tari femei sunt fin Florida :))) probabil dupa mintea ta si filmele cu rambo par tot chestii reale pe care le poti vedea in america :))))) stai jos ai 4.
    9 1
  • Semtex
    @Markus Black ... Florida ?
    Ti se par cele mai tari, ca sunt cele mai dezbracate... oricum gusturile nu se discuta... mie imi plac asiaticele de exemplu (chinezoaicele si thailandezele in special)
    5 0
  • femei si masini
    Nici mie nu mi se par toate frumoase. Tipele din pozele 12,13,14, 15 si 16 si poza 3 mi se par cele mai faine. Eu cred ca cele mai misto femei sunt in Suedia. :)
    5 1
  • la fotbal si ... ne pricepem toti :)
    Vorbiţi de persoane reale, pe care le vedeţiu pe stradă, nu de poze. În realitate nici vedetele nu sunt frumoase aşa cum par în poze, make-up-ul si photoshopul fac treaba.

    Fetele de la salon nu sunt cine ştie ce frumuseţi. Unele sunt drăguţe, 2-3 să zic că-s frumoase, retsul sunt comune.
    4 0
  • schimbare de design
    Hai că am găsit linkul cu "schimbarea de design". Enjoy

    http://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U
    1 2
  • "Markus Black" :)))) auzi la asta "nu imi permit" ! dar ce frate tu le cumperi de spui ca nu-mi permit? pai atunci am inteles tu te referi la prostituate :)))) aia e alta treaba, si vad ca tot n-ai inteles ideea, eu n-am spus ca sunt zero femei frumoase un SUA, doar ca procentul lor e mult mai mic fata de procentul romancelor frumoase de la noi, sau tu partea cu obezitatea la americani nu o prea stii ? :))) cine stii ce gusturi ai tu, nu ma bag oricum ca esti cam dubios observ
    2 1
  • Ignis ai mare dreptate
    2 0
  • Semtex
    Darwin a fost baiat perspicace...
    negresa de la poza 46 e cea mai tare! =))) cum zambeste ea asa...
    imi vine sa-i dau o banana
    3 2
  • Markus Black
    "Eu" sufera de invidie sociala! A fost la cules de banane in USA si face acum pe marele artist! Sa te vad pe strada frate!
    3 1
  • :)))) e ok imi accept aceste jigniri avand in vedere ca ma bag in discutie cu toti copii visatori la fete de pe facebook. n-ai cum sa ma vezi pe strada prietene fiidnca tu mergi doar cu metroul :)))
    2 2
  • Markus Black
    "Eu" din moment ce faci pe maestrul Kung-Fu se vede clar lipsa de cultura din capul tau!
    3 2
  • CELE MAI URATE
    una din 1000, ,...penibil, chiar urate fiintele alea, nu stiu de unde au facut rost de ele dar CASA DE COPII URATI NU ESTE LA GENEVA...
    2 1
  • banale
    Fetele sunt cam banale! Daca vreti sa tineti steagul sus mergeti in Chisinau sau la Odessa, mai ales in perioada de vara! Nici ale noastre nu-s mai prejos, mai ales cele din zona Moldovei!
    4 0
  • despre fete
    Urate cu crengi ! 1-2 sunt fara crengi dar in rest .... cu copacul dupa ele frate
    2 1
  • :)
    ce va tot agitati atata ca si fetele alea din poza is ca si astea de la noi
    cand ii ceva expozitie e plin de fete dar sincer eu cred ca alea habar n-au cu ce sa manca cai putere si masinile alea.
    2 2
  • Markus eu speram "ca chiar" tu sa-mi bagi niste cultura in cap :)))))) mai bine taci prietene ca pe masura ce deschizi gura continui sa te faci de ras.
    2 2
  • Ce fel de fotografi folositi?
    Salutare,

    Eu as intreba cine face pozele pentru voi? In marea lor majoritate sunt ok dar cam 30-40 % sunt varza, parca ar fi facute cu sapuniere nu cu DSLR-uri. Iata cateva exemple: 21 - intunecata rau, 23 si 46 - probleme grave de focalizare, 43 - poza miscata, 24 - o poza horror . Eu am numai un DSLR inceput de gama si incerc poza pana iese (nu imi trebuie prea multe cadre), nu o las cum da Dumnezeu. Faceti va rog ceva, nu e prima oara cand se intampla si e pacat de fetele alea care au fiecare cate ceva interesant pt "ochiul" magic al aparatului .

    Toate cele bune,
    Gekko
    6 0
  • @ Automarket
    Au fost anuntati finalistii "World Car" si "World Performance Car"
    Finalistii editiei 2010 a "World Car of the Year" ( WCOTY ) si "Performance Car of the Year" ( PCOTY ) au fost anuntati azi, premiile urmand a fi acordate pe 1 Aprilie 2010 la New York . Finalistii " 2010 World Car of the Year" sunt : Mercedes E-Klasse, Toyota Prius si VW Polo . Finalistii " 2010 Performance Car of the Year " sunt : Audi R8 V10, Ferrari California si Porsche 911 GT3 . Casrigatorii din 2009 au fost VW Golf si Nissan GT-R .
    3 1
  • iulian
    foto...
    o parte din poze ar fi trbuit sa nu fie publicate...stie fotograful de ce( chiar....o fi stiind?!??)...nu de alta...dar aveti si voi un pic de prestigiu nu?....aveti?
    1 0
  • Phoenix
    no comment
    maiculitaaaa....ce intunecate sunt unele standuri....nici nu se mai vede masina, e asa intuneric :-<
    iar altele...fara suparare...dar parca sunt taiate cu toporul de Freddy Krueger

    cam slabut la capitolul fete..daca se pot numi asa


    numai bine.
    2 0
  • wtf?!?!
    ce i nene cu distrusele astea??..daca astea sunt cele mai frumoase nu vreau sa ma gandesc cum arata cele pe care le considera ei acceptabile...parca le au ales sa fie in contrast cu masinile...nu pot sa cred ce femei de 2 bani au putut sa aleaga astia anul asta la Geneva...bleah!
    0 0
  • Criza, frate...
    Semtex, comentariul cu banana a fost criminal :))))))))

    Parerea mea e ca e criza si nu-si permit modele mai bune :P
    0 0
  • HA HA HA
    HA HA HA
    ASTEA-S FETE? HA HA HA..........
    1 0
  • Cristi
    salon-ambianta-poze
    Salonul recunosc poate oferii in anumite unghiuri lumina dezastruoasa pentru fotografiat. Ambianta ("manechinele" puse si pentru cei care nu inteleg suficient masinile pentru a avea un motiv bun de vizitat salonul), ca de obicei la Geneva (comparativ cu alte saloane auto) a dezamagit. Majoritatea pozelor reusite necesita un trepied datorita timpului de expunere lung necesar pentru lumina slaba. Te dezavantajeaza si lipsa unui tavan sau al unui mediu de reflexie al blitzului (ca sa nu faci poze patate de lumina acestuia). Dupa cum observ "artistul" a facut poze cu deschidere mare, deci timpul de expunere era minim pentru situatia (lumina) data. Si totusi unele poze tind destul de mult spre nivelul amator-beginer. Eu nu ma pot plange ca nu am prins unghiuri perfecte si lumina necesara, dar eu nu public pozele mele. Sincer, e o rusine galeria voastra foto. Un fotograf care-si valorizeaza pozele facute trebuie sa-si ia din timp sa-si calculeze din timp unghiul, setarile expunerilor, orientarea fetzelor spre lumina etc. Pozele sunt in mare parte facute cu fundal whatever. Nu putea sa le fotografieze din unghiul din care cadea lumina?slaba asa cum era? A vrut sa faca poza "artiscica" cu o distanta focala mica? Ca fotograf ce publici o galerie foto te implici in tot ce inseamna setarea cadrului fotografiei, incadrare, detaliile neimportante de care nu le poti evita si care strica aspectul final al pozei. Amatorii trec si fac poza cu telefonul in timp ce alearga la standul urmator, tu,ca fotograf profesionist iti petreci toata ziua pana iti iese ce merita publicat. Imi pare rau pentru "artistul" si galeria aceasta.
    1 0
  • Trente
    @Cristi
    De acord cu tine. Totusi am reusit sa prind expuneri bune fara trepied, chiar nu i-am simtit nevoia, dar pentru masini a caror suprafata era luminata in totalitate de sursele de lumini suspendate. Fotografiile cu personaje, intr-adevar, cele facute cu sursa de lumina in spate sau in cazul cadrelor facute cu subiectul in interiorul masinii, nu au fost atat de simple si/sau reusite. Dar ce stim noi, lasam pe profesionisti sa faca arta...
    0 0
  • Cristi
    @Trente
    Fotograful presupun ca a facut pozele corecte, in balansul timp de expunere-deschidere. Doar ca poate uneori n-a folosit o combinatie... prea fericita, datorita limitarii duratei de expunere pentru ca il tinea in mana. Normal ca nu am folosit trepied, ca vizitator. Nu era loc la unele standuri nici macar sa te strecori pt un cadru fara sa te tamponeze unul cu rucsacul peste obiectiv, ce sa mai zic de trepied. Ma refer la prima zi de presa, cand "vizitatorii" ar fi putut amenaja o sedinta foto. Daca cadrul cerea un suport, sa i se poata da. Cei veniti atunci sper ca sunt mai respectuosi intre ei, intelegand ce inseamna sa-ti intre cineva in cadru. Astfel, eviti cadre cu personaje nedorite...o alta buba a pozelor. Daca dorea sa prinda forfota salonului nu imi arata daor un cap sau unul venit in pulover (ca totusi poza niste fete care s-au aranjat pentru eveniment...tzelul era stricat)...10,20,22,24,30(pe bune? ala cu pamatuful?),35(buna rau aia cu fularul verde se asorteaza cu minifusta),44(pe cel din planul doi l-a incadrat bine cu mana fetei). Cat timp i-a luat sa faca pozele?...sau au fost la modul instantanee?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru