GENEVA LIVE: Versiunea cross a lui Impreza, vedeta la standul Subaru

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Subaru a adus la Geneva doua mari noutati: versiunea de macadam a lui Impreza si conceptul Hybrid Tourer.

Comentarii (1)

  • XV
    Numai bun pentru strazile patriei acest XV. Garda la sol este marita si ornamentele de plastic sunt ideale pentru noroiul de pe carosabil. Este destinat pietei europene intrucat pentru cei din SUA exista Impreza Outback, un model asemanator. Ramane de vazut daca pretul va fi cu mult diferit fata de cel al unui Impreza normal.

    Hybrid Tourer in premiera pentru Europa, deoarece a mai fost prezentat in alte parti ale globului. Inca nu se stie daca se va transforma intr-un automobil de productie in serie. Este posibil sa vina ca un raspuns al japonezilor pentru Audi A5 si BMW Seria 5 Tourer.

    Mai interesant ar fi de urmarit cursul Euro-Yeni pentru ca acesta ne afecteaza cel mai mult. Economia Japoniei sta foarte bine in comparatie cu cea UE. Importatorul oficial a decis sa nu mai comercializeze Impreza Diesel in Romania datorita pretului ridicat cauzat de acest curs. Asa ca amatorii vor trebui sa le importe.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru