Germania: Pana va vine Tiguanul, poftiti un Golf!

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 28.05.2008
VW Germania va acorda un Golf 5 in custodie fiecarui client care isi comanda Tiguan. Cauza: timpii mari de livrare.

Esential

8 luni este perioada de asteptare pentru un VW Tiguan in Germania.

Comenzile in continua creste pentru Volkswagen Tiguan au facut ca modelul german sa dispara foarte repede din showroom-urile din tara natala a marcii. In aceste conditii, germanii care realizeaza o comanda ferma in acest moment vor primi masina doar in ianuarie din cauza aglomeratiei pe listele de asteptari ale dealerilor.

Evident, clientii au devenit din ce in ce mai nemultumiti de aceasta situatie iar sefii Volkswagen au fost nevoiti sa gandeasca o solutie de avarie. Si au gasit-o: fiecare dintre clientii care isi comanda un Tiguan - de la orice dealer Volkswagen din Germania - primesc in custodie un VW Golf nou-nout pe care il pot utiliza fara probleme pana in momentul in care in posesia acestora intra masina comandata.

Pentru a veni in intampinarea dealerilor care riscau sa ramana atat fara masini cat si cu banii luati, biroul central al marcii germane va varsa in contul dealerilor cate 1000 de euro pentru fiecare Tiguan vandut, drept compensatie pentru uzura exemplarelor Golf preluate de clienti.

via | Autoblog 

Comentarii (1)

  • gti w12 650
    stie cineva daca se modelul gti w12 650 a fost scos la vanzare? Sau daca se poate comanda?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru