Giacuzzo design a creat un kit pentru Dacia Duster

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 31.05.2011
Tunerii de la Giacuzzo design au lansat un kit pentru Dacia Duster. Modelul a fost echipat cu jante de aliaj de 20 inch, un set de arcuri Eibach şi câteva elemente estetice.

Dacia Duster a primit un nou kit de tuning. Acesta este realizat de Giacuzzo design şi vizează mici modificări estetice, alături de un set de jante de aliaj de 20 inch şi un kit de suspensie Eibach. Cei de la Giacuzzo design spun că noua suspensie reduce garda la sol a lui Duster cu trei centimetri şi că nu afectează caracterul şi destinaţia SUV-ului din Mioveni. Motorizările nu au primit încă atenţie din partea tunerilor.

Pachetul estetic conţine un set de ornamente cromate pentru pragurile laterale, un bullbar cromat şi două ţevi de evacuare integrate în bara spate. Bullbarul a fost integrat cu iscusinţă în bara faţă. Jantele alese pentru acest model sunt Alutec Shark şi sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2 de 245/35 ZR20. Sistemul de frânare standard nu a fost îmbunătăţit în niciun fel, iar interiorul a fost "ocolit" de respectivii tuneri.

Preţul bullbar-ului este de 485 de euro cu TVA inclus. Ornamentele ovale pentru sistemul de evacuare costă 29 de euro fiecare, iar setul de distanţiere necesar montării jantelor Alutec alese de Giacuzzo design costă 115 euro cu TVA inclus.

Kit-ul de arcuri Eibach are un preţ de 175 de euro, indiferent dacă vorbim de arcuri pentru versiunea cu tracţiune faţă sau de versiunea cu tracţiune integrală. Un set de jante din aliaj Alutec Shark de 20 inch costă aproape 1.500 de euro.

Via | Newcarwallpaper.net

Comentarii (23)

  • parca-i o trasura cu roti de lemn de pe vremuri................
    19 52
  • tambur in janta de 20 . . . durere....
    42 33
  • hmm
    Tuning-ul asta nu-i prea reusit. Sau mai bine zis nu-i pe gustul meu. Prefer niste modificari mai practice cum ar fi cele de la Hartmann facute special pentru a mari capacitatile offroad...

    http://www.adevarul.ro/financiar/auto/Un_nou_tuning_german_pentru_Dacia_Duster_0_487151917.html

    @Sebastian Toma
    Puteti pune va rog mai multe poze cu tuning-ul facut de Hartmann??
    56 1
  • vali86
    interesant
    mie imi plac jantele astea sincer, dar nu prea vad utilitatea lor in Romania cel putin la ulitele noastre, probabil acest kit este inspirat de pe Escalade, dupa parerea mea in tari ca USA sau Germania acest tunning ar prinde .
    10 2
  • tomita
    o modificare de 2 lei efectuabila de orice taran si de fapt chiar e pt orice taran care are bani de jante de 20 de inci.

    problema e alta.


    dai 15k euro sa iti cumperi o taraba offroad cica si apoi dai niste mii de euro sa ii pui niste jante de 20".

    adica o greutate enorma in plus, ceea ce scade dramatic comfortul, atat la mers drept cat si in curbe.

    Cat de cocalar sa fii sa faci asta.

    E ca si cum ai face la o lada niva aceeasi miscare.

    problema e ca lada niva e un offroader MULT superior prafuitorului, cu un renume in lumea respectiva.

    PS: fiind un low-cost marca "ghosn" sigur si elementele constructive nu sunt realizate la standardul de a tine jantele alea de 20 prea mult timp pana sa apara surprize.

    si cum nu omologheaza nimeni la rar jantele aftermarket te trezesti ca e troaca masina, si nu stii de ce.
    10 53
  • leonte
    Daca vrei sa fii si mai taran decat restul posesorilor de duster, apeleaza la acest kit.
    9 41
  • leonte
    eu am passat tdi, asta asa ca sa stiti.
    inainte am avut chiar si golf 4 tdi...
    9 39
  • asta e bataie de joc
    13 4
  • praffffff...
    nu sunt un contestatar al daciei,chiar ami place dusterul dar kitul asta are utilitate 0! bullbarul stiu ca este interzis din motive de securitate al pietonilor iar jante de 20" fara a schimba sistemul de franare...nici un novice nu ar face asta.
    p.s. am trecut de la 255/55/18 la 295/40/20 la a mea masina si eficienta franelor a scazut vizibil
    6 1
  • Alex Radoi
    Ce manelarie de masina... :)))
    8 5
  • mda...
    @tomita
    panglicari ca tine am mai vazut noi mai tomita... macar de-ai fi condus tu in conditii de offroad adevarat ceva mai mult decat cotiga lu' bunica-tu...
    13 3
  • Ce mai poate trage motorul de pe taraboanta cu jantele pe 20"???:))))))
    3 22
  • mda...
    @mda
    Au fost destui ca tine in trecut care si-au luat VW passat 1.6 102CP cu masa de 1500 kg , deci considerabil mai mare decat a Dusterului... Atunci n-ati comentat, de ce o faceti acum? Ah nu e vw, nu satisface egoul de cocalar?
    22 3
  • @clona mda
    Un copac cu flori esti....Cei care au avut sau au pasati, goalfe, bemveuri, etc cu putere in jur de 100 de ponei si au pus jante peste 16" sunt la fel de prosti si batuti in cap ca si tunerii astia de mai sus. Ca si tine, de fapt.
    2 15
  • mda...
    ai afirmat cu totul altceva... ai afirmat ca masina n-ar trage cu o masa suplimentara de cateva kg, ceea ce e complet eronat... contradictia dintre performantele masinii si aspectul exterior e cu totul alta discutie...
    17 1
  • @tomita
    @tomita
    da, de aia se are in vedere un Duster in gama Lada, nu?? ca Lada Niva e oferta mai buna si mai capabila decat Duster, nu? aberezi de la un cap la altul baiatule
    14 1
  • e diferenta intre lada si duster:
    lada ii o caruta care merge pe oriunde
    duster ii o caruta si atat
    1 14
  • Cei care folosesc termeni gen "cazan" , "caruta" n-au nici in clin, nici in maneca cu domeniul auto saracii... au mai mult rol de saltimbanci pe aici... deci... sa curga perlele! vrem sa ne distram!:))

    Da "lada", mai ales la tine ma refer!
    13 0
  • pisti57
    Frumos:)
    Arata bine pentru oras; pentru off-road, clar ca nimeni intreg la minte, nu ar folosi asemenea genti.
    Macar recunoasteti ca arata bine...pentru unii, se pare ca e foarte greu acest fapt: sa recunosti un anumit lucru. Pacat de ei!
    Uneori, citind comentariile de pe acest site, am impresia ca cei ce "comenteaza" aici, conduc doar Maserati-uri, Aston Martin-uri, AMG-uri, M-uri, etc... oricum, parca n-as vrea sa stiu adevarul:)))
    3 1
  • blondanarcis
    cu cat mai multe optiuni,cu atat mai multe gusturi satisfacute
    Ma baieti...lumea e frumoasa pentru ca e diversa....ceea ce pentru unii e urat cu spume...pentru altii e dragut....e o vorba veche..."gusturile nu se discuta"...am avut o solenza si m-am bucurat din toata inima de ea......gusturi, posibilitati, folosinta,...fiecre produs are "targhetul" lui. O zi buna la toata lumea
    6 1
  • Ca porcu! "tunerii" aia au habar de ce inseamna echilibrul volumelor?
    2 2
  • Yeahhhh babyyyyyy...........
    Stau la munca si rad si nu ma pot opri din ras. Cred ca iau poza nr 2 si o pun pe desktop ca sa "ma mai rad" si eu. E perfecta pt cand esti stresat sau suparat. E atat de ciudata si nepotrivita alaturarea de jante mari si anvelope supersubtiri cu o masina "de teren" incat ma gandesc la prostia umana ... Si daca stau sa ma gandesc bine chiar as vrea sa vad o astfel de ciudatenie prin Ro. Chiar ar fi interesant..Stima
    1 1
  • MUDSTER - modificari Duster
    Salut !
    Daca sunteti posesori de Dacia Duster, va invitam sa cautati concepul MUDSTER Romania – modificari pentru Dacia Duster + MUDSTER, un Duster modificat exclusiv in Romania . Articole, poze, filmulete, produse si sfaturi le puteti gasi pe site sau ne puteti contacta !!! Va asteptam !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru