Giugiaro Quarranta, supercar ecologic la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 29.02.2008
Giugiaro va dezvalui la Geneva conceptul aniversar Quarranta, un supercar ecologic capabil sa atinga 250 km/h.

Esential

250 de km/h este viteza maxima pe care o poate atinge conceptul Giugiaro Quaranta.
4 secunde ii sunt necesare conceptului italian sa atinga 100 de km/h.

In urma cu exact o saptamana va anuntam ca si casa de design Giugiaro se va alatura listei de concepte pregatite pentru Salonul Auto de la Geneva. Astazi revenim cu noi informatii si teaser-uri emise de designerii italieni, care vor serba odata cu lansarea noului concept 40 de ani de existenta.

Botezat Quaranta, care in italiana inseamna 40, conceptul pregatit de Giugiaro imbina sportivitatea unui supercar cu eficienta unui tren de rulare hibrid, cu impact redus asupra mediului. Giugiaro sustine ca noua sa creatie este primul vehicul ecologic sportiv cu motor central, capabil sa transporte doi pasageri adulti si un copil in habitaclul destul de spatios.

Conceptul Quarranta este echipat cu cea mai noua tehnologie Hybrid Synergy Drive, dezvoltata de japonezii de la Toyota si "modelata" de inginerii italieni pentru a obtine performante deosebite. Trenul de rulare eficient, combinat cu aerodinamica atent testata in tunelul de vant, reusesc sa imprime conceptului Quarranta trasaturi demne de orice supercar: o viteza maxima de 250 km/h si o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 4 secunde.

Stabilitatea nu a fost neglijata, conceptul fiind echipat si cu un sistem de tractiune integrala 4WD.

via | Giugiaro

Taguri: Giugiaro, Quaranta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru