GM a publicat primul teaser cu Chevrolet Volt

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 11.12.2007
Modelul hibrid dezvoltat de GM va pastra linia agresiva a conceptului, desi nu va semana cu acesta.

Esential

1050 km este autonomia de rulare de care Chevrolet Volt va dispune.

GM a publicat astazi primul teaser oficial cu viitorul model hibrid Chevrolet Volt. Stim deja cateva detalii despre versiunea de serie a modelului Chevrolet Volt, cum ar fi faptul ca are o autonomie de peste 1000 km, ca va costa sub 25.000 de euro si ca va fi produs in 60.000 de exemplare anual.

De asemenea, mai cunoastem ca versiunea de serie nu va semana cu prototipul prezentat de GM la Detroit anul trecut. Din acest fapt rezulta ca teaserul publicat astazi de GM este mai important decat in mod obisnuit, deorece ne poate da o idee despre infatisarea viitorului hibrid.

Din pacate, din imagine putem observa doar cateva detalii vagi despre modul in care va arata partea frontala a lui Volt. Observam ca diferentele intre versiunea de serie si concept constau mai ales la proportii si mai putin la dispunere si la configuratia liniilor de baza. Inceputul productiei lui Chevrolet Volt este programata pentru anul 2010.

Taguri: Chevrolet, GM, Volt

Comentarii (1)

  • Abia in 2010?Cam ramashi in urma GM-ishtii ashtia
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru