GM a repornit productia lui Hummer H3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Hummer H3 este in continuare in productie, dupa o pauza indelungata pentru a evita formarea unui stoc mare de modele. SUV-ul este produs in ambele versiuni de caroserie la fabrica din Shreveport, unde era produs si inainte.

Fabrica General Motors din Shreveport a inceput productia lui Hummer H3 in ambele versiuni de caroserie disponibile pe piata din Statele Unite ale Americii. Repornirea productiei lui Hummer H3 a fost facuta deoarece dealerii Hummer din SUA au stocuri mici pentru acest model. Hummer H3 este cel mai bine vandut model din gama “mica” a constructorului american de SUV-uri.

Fabrica din Shreveport Louisiana a fost redeschisa special pentru productia versiunii 2010 a lui Hummer H3 si H3T. In prima faza, productia de la fabrica de Hummer din Louisiana a fost oprita din lipsa cererii, apoi a fost oprita pentru negocierile cu chinezii de la Sichuan Tengzhong. Avand in vedere faptul ca afacerea cu chinezii a fost anulata, cei de la General Motors au intalnit un stoc redus de modele si o cerere in crestere pentru H3.

Productia lui Hummer H3 fusese oprita preventiv in cazul in care constructorul american de SUV-uri nu reusea sa vanda marca Hummer si ramanea cu un stoc de modele nevandute si cu o marca extrem de slaba. Desi imaginea Hummer a avut de suferit in Statele Unite ale Americii si in lume, cererea pentru acest model este in continuare in crestere.

Via | 4wheelsnews

Comentarii (4)

  • Opinie
    Nu trebuia sa puneti ghilimele la ... mica. Gama Hummer chiar e mica.
    0 0
  • Ma bucur ca picat intelegerea cu chinezii.Nu mi-ar fii placut ca galbejitii sa apuce tehnologie avansata.
    2 0
  • Damn...
    Din partea mea puteau sa-si inchida fabrica.
    3 2
  • mihai B.
    ce bine
    era pacat sa intre pe mana galbejitilor simbolul armatei din usa.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru