GM a vândut un milion de maşini în China de la începutul anului 2010

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.05.2010
GM a reuşit să vândă un milion de unităţi în China în primele cinci luni ale acestui an şi doreşte să vândă încă un milion până la sfârşitul anului.

Americanii de la General Motors au anunţat că au vândut vehiculul cu numarul 1 milion pe anul 2010 în China. Reuşita americanilor este considerată a fi un nou hotar pentru compania din Detroit, dar şi pentru chinezi. Realizarea din acest an a fost obţinută în doar cinci luni, iar ţinta de un milion de vehicule pe an fusese stabilită în urmă cu trei ani pentru un an întreg. Tocmai de aceea, cei de la GM au anunţat că vor să vândă încă un milion de vehicule în China până la sfârşitul acestui an.

În 2009, General Motors a vândut 2.08 milioane de unităţi in Statele Unite ale Americii şi 1.8 milioane în China. În timp ce vânzările din 2010 par să crească pentru GM, China a surclasat piaţa din Statele Unite ale Americii în decursul acestui an. Astfel, cel mai mare constructor de automobile din america ar putea să vândă mai multe unităţi în China decât pe piaţa internă. Pe de o parte, tranziţia ar fi normală, dat fiind faptul că piaţa auto din China a devenit cea mai mare piaţă auto din lume în 2009, iar constructorul american urmăreşte tendinţele mondiale pe cât posibil.

Vehiculul GM cu numărul 1 milion vândut în China în primele cinci luni ale lui 2010 este un Buick LaCrosse. Modelul este vopsit în nuanţa Golf Mist Metallic şi clientul norocos a primit trei ani de asistenţă prin OnStar în mod gratuit.

Cei de la GM au decis introducerea sistemului de asistenţă OnStar şi în China, oferindu-le clienţilor posibilitatea descuierii unei maşini, chemarea unui depanator şi chiar apelarea serviciilor de urgenţă în mod automat după un eventual accident.

Via | Motorbullet

Comentarii (1)

  • Cristy
    chiar asa ?
    Unde sunt specialistii da p'acilisea ?
    GM asta nu trebuia sa dea faliment ?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru