GM caută cel mai bun model Chevrolet al tuturor timpurilor

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 29.07.2011
Cu ocazia celebrării centenarului Chevrolet, General Motors caută cel mai bun model din toate timpurile al acestei mărci, pentru o aniversare pe cinste.

Chevrolet îşi va aniversa centenarul într-un mod special, iar cei de la GM au pornit deja un cronometru pe site-ul dedicat, Chevy100. Mai exact, cei de la Chevrolet mai au 100 de zile până la centenarul lor, iar compania mamă doreşte să descopere care este cel mai bun model al mărcii cu ajutorul publicului. Doritorii pot să voteze cu ajutorul contului de Facebook perechea preferată de modele Chevrolet.

GM a ales 16 modele iconice, de la Chevrolet Six din 1912 la noul Chevrolet Volt. Votarea are şase runde, iar participanţii trebuie să aleagă cate un model dintr-o pereche. În primă fază, participanţii pot să aleagă doar patru modele, ca apoi să aleagă dintre cele opt modele rămase în concurs. Căştigătorul va fi determinat în baza preferinţelor fanilor Chevrolet din lumea întreagă.

Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, înregistrând vânzări anuale de aproximativ 4 milioane de autovehicule în peste 130 de ţări.

Marca se află pe locul patru în clasamentul vânzărilor auto internaţionale şi este, de asemenea, una dintre mărcile cu cea mai rapidă creştere din lume. Fondatorul mărcii Chevrolet este un emigrant elveţian, Louis Chevrolet. În Europa, Chevrolet are o reţea de 2.000 de dealeri şi puncte de service.

Via | Carscoop

Comentarii (7)

  • dan_grc
    Actualul Camaro , Corvette Stingray si Chevelle SS
    8 1
  • Dilema!
    E clar o dilema intre Corvette Sting-Ray si Camaro!
    8 1
  • interesant
    bun din ce punct de veder ?
    2 4
  • CAMARO !!!!!!!!!!!
    7 1
  • eu n-am inteles un lucru...de ce i-au pus lui Stingray, volan?

    Camaro nu o fi cel mai bun dar sigur e cel mai popular
    2 7
  • lorinczi.thomas
    Facebook-nn dra..
    Imi trebuie neaparat FB, de parca nu pot vota prin Yahoo!
    Daca n-am cont de FB, tre sa-mi fac sau sa-mi deranjez prietenni.
    Astept raspunsuri...
    1 1
  • camaro &chevelle SS
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru