GM: Falimentul nu este o optiune

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 14.10.2008
Cea mai puternica femeie implicata in lumea auto, Maureen Darkes, a declarat ca GM nu va intra in faliment.

Maureen Kempston Darkes, vicepresedintele General Motors si presedinte al diviziilor GM din America Latina, Africa si Orientul Mijlociu, a declarat ca in ciuda problemelor extrem de grave, falimentul nu este o optiune pentru gigantul american.

Inaltul oficial GM a facut aceste declaratii in cadrul unei conferinte tinute la Dubai. Cea mai puternica femeie din industria auto a sustinut ca declararea falimentului nu ar ajuta pe nimeni, nici clientii, nici angajatii, nici dealerii.

Maureen Darkes a redeschis subiectul fondurilor federale, care in opinia ei sunt atat de necesare gigantului auto american.

Darkes nu si-a exprimat un punct de vedere clar cu privire la situatia GMAC, bratul financiar al GM, sugerand ca doar timpul va face lumina in privinta viitorului pietii de credite.

Via | GM

Taguri: GM

Comentarii (4)

  • george
    SHIT HAPPENS...
    De parca ai intra in faliment ca asa vrei tu...daca nu-ti platesti furnizorii, salariatii, utilitatile, impozitele, samd, chiar daca nu te declari tu in incapacitate de plata, te declara altii...DUH
    0 0
  • bbbobbbo
    @george
    @george: nu si daca ai sustinere in spate
    0 0
  • george
    NU MAI ARE BALTA PESTE...
    @ bbbobbbo

    Chiar si inainte de prabusirea sistemul bancar american au fost dificultati in acordarea de "credite neramburasbile" industriei auto: s-a cerut ajutor de 150 de miliarde de parale, s-a promis credit de vreo 80 si ajunsesera pe hartie vreo 50. Acu` ca au intrat cu totii in mizerie si numai pentru sistemul bancar a fost nevoie sa stoarca 700 de miliarde (necesarul e cu mult mai mare) sansele sa mai dea cine stie ce se subtiaza vizibil...Ford praduieste actiunile pe care le are la Mazda pe 1 (un) miliard de parale...adica foaie verde 3 parale...GM nu mai pridideste sa inchida uzine...treaba e cotoioasa rau...
    0 0
  • mai-mai
    Cum ?! Si sa raminem fara Opel ?!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru