GM inchide jumatate din dealerii americani

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.05.2009
GM a anuntat ca va inchide 42% din dealerii de pe teritoriul Canadei, din ratiuni economice.

Dupa ce a anuntat saptamana trecuta ca va inchide 1100 dealeri de pe teritoriul Statelor Unite, General Motors revine astazi cu inca o veste proasta. Gigantul american a decis sa inceteze colaborarea cu aproape jumatate din dealerii canadieni pana in toamna lui 2010.

Mai exact, 42% din reprezentantii retelei GM din Canada vor primi in scurt timp o notificare privind incetarea activitatii si neprelungirea contractelor de vanzare si service. In aceste conditii, showroom-urile ar urma sa se inchida in luna octombrie a anului 2010, atunci cand expira actualele contracte.

Oficialii GM au declarat ca isi doresc o colaborare eficienta, fara costuri suplimentare pentru rezolvarea contractelor cu dealerii ce urmeaza a fi inchisi. Intr-un comunicat oficial, GM a sustinut ca "din cauza configuratiei retelei de dealeri canadieni, constructorul american este nevoit sa se concentreze doar asupra locatiilor din marile aglomerari urbane pentru a gasi o solutie viabila de iesire din criza."

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru