GM mareste productia lui Chevrolet Camaro

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.05.2009
GM va mari productia lui Chevrolet Camaro si isi asigura fanii ca nu va renunta la modelul Corvette.

Oficialii General Motors au anuntat ca vor mari productia modelului Camaro. Spre deosebire de oponentii lor de la Dodge, GM a asigurat fanii ca modelul Corvette va ramane in productie sub aripa General Motors. Dupa cum stiti, Chrysler si Dodge vor renunta la modelul Viper, competitorul direct al lui Chevrolet Corvette.

In ciuda faptului ca piata auto din Statele Unite ale Americii a scazut cu 34 de procente in decursul lunii trecute, Chevrolet nu poate sa faca fata cererii pentru modelul Camaro. Descendentul legendarului musclecar s-a vandut in 614 exemplare in decursul lunii trecute, iar Chevrolet trebuie sa onoreze inca 15.000 comenzi. De aceea, General Motors a hotarat sa mareasca productia lui Chevrolet Camaro pentru a putea tine piept cerererii inregistrate pentru acest model.

General Motors a adaugat o saptamana suplimentara de productie la fabrica sa din Oshawa, iar programul actual de lucru ar putea fi prelungit in caz de nevoie. GM se straduieste sa produca in timp util aceste modele pentru a nu isi supara clientii fideli, care au ales sa cumpere un model precum Camaro in climatul economic nefavorabil.

Fritz Henderson, noul director al companiei General Motors, a declarat intr-un interviu acordat recent ca inginerii Chevrolet lucreaza deja la Corvette C7, dar nu a anuntat o data de finalizare a proiectului.

Pana de curand, dezvoltarea modelului fusese suspendata, dar se pare ca americanii considera ca situatia economica le permite sa termine ceea ce au inceput in cazul proiectului Corvette C7.

Via | Leftlane 

Comentarii (1)

  • camaro
    o masina superba, ma bucur pentru americanii, sper din tot sufletul sa-si revina si sa produca masinile cu care ne-au obisnuit.bune, proaste, eu le apreciez
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru