Google Assistant va primi un mod de utilizare pentru condus: interfață personalizată și integrare cu Waze

de Daniel Popescu
Duminica, 12.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Google Assistant va primi în această vară un mod de utilizare special pentru cei care se află la volan, prin care va oferi asistență personalizată și posibilitatea de a interacționa cu Waze prin comenzi verbale.

Industria auto reprezintă un segment important pentru Google în această perioadă. După ce a anunțat recent că va introduce schimbări majore pentru sistemul de infotainment Android Auto, compania americană a dezvăluit o serie de modificări pregătite pentru asistentul vocal Google Assistant.

Astfel, aplicația va primi un mod special de utilizare atunci când ești la volan, iar acesta va fi activat prin comanda vocală "Hey, Google, let’s drive".

Această comandă va activa un dashboard special și minimalist care va oferi informații legate de traseu, contactele frecvent apelate și recomandări personalizate în funcție de evenimentele din Google Calendar. De exemplu, dacă ai o rezervare la un restaurant în aceeași zi, pe dashboard-ul aplicației Google Assistant va fi vizibil un shortcut pentru a naviga spre destinație. 

De asemenea, pentru numai câteva săptămâni, Google Assistant va deveni compatibil cu aplicația socială de navigație Waze, ceea ce înseamnă că șoferii vor putea raporta accidente sau vehicule oprite pe șosea prin intermediul comenzilor vocale.

Via TheVerge

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru