Gran Turismo 5 se lansează pe 8 decembrie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 31.10.2010
Sony a fixat data de lansare a mult-aşteptatului joc video Grand Turismo 5 pe 8 decembrie, întrucât compania speră să rezolve toate problemele de securitate până atunci.

La începutul acestei luni vă anunţam că Sony, compania care se ocupă de dezvoltarea jocului video Gran Turismo 5, a amânat din nou lansarea acestuia, întrucât specialiştii japonezilor au întâmpinat câteva dificultăţi în creearea produsului final. De această dată, oficialii Sony au anunţat că mult-aşteptatul Gran Turismo 5 va apărea pe rafturile magazinelor de specialitate începând cu 8 decembrie.

Cei de la Sony speră ca până la această dată să rezolve toate problemele de securitate ale jocului, pentru a preveni astfel copirea ilegală. Vă reamintim faptul că GT5 va fi primul joc video de tip simulator care le va da ocazia pasionaţilor să încerce 1.000 de maşini. De asemenea, ei vor putea încerca 70 de circuite identice cu cele reale şi vor putea concura în WRC, NASCAR sau Super GT.

Via | Sony

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru