Grand Edition, aer proaspat pentru Mercedes CLK

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.05.2008
Mercedes a lansat un pachet special de accesorii pentru actuala generatie CLK, botezat Grand Edition.

Esential

994 de euro costa pachetul Grand Edition disponibil pentru Mercedes CLK.

Actuala generatie a modelului Mercedes CLK se afla pe piata europeana inca din 2002, timp in care a reusit sa contribuie simtitor la vanzarile constructorului german. Ultimele luni insa au inregistrat rezultate slabe pentru coupe-cabrioletul german, designul perimat fiind unul din principalele motive.

Mercedes se astepta la o asemenea turnura si a promis ca noua generatie CLK va debuta in showroom-uri cel mai tarziu la sfarsitul acestui an. Pana atunci insa, pentru a relansa vanzarile actualului CLK, Mercedes a pregatit un pachet de accesorii noi, botezat Grand Edition, care va fi disponibil pe ambele variante, coupe si cabrio, ale modelului german.

Noul CLK Grand Edition vine echipat cu jante de 18 inch din aliaj, pneuri de 225/40 pe fata si 255/35 pe spate, discuri de frana ventilate si etriere ce poarta insemnele editiei speciale. Viitorii clienti vor avea de ales intre patru culori pentru caroserie dintre care: Palladium Silver, Obsidian Black, Indium Grey si Irridium Silver.

La interior tapiseria din piele poate fi comandata in culorile negru sau maro, pentru a se asorta cat mai bine cu accesoriile noi precum insertiile din aluminiu, de la nivelul bordului si a pedalelor, si logo-ul Grand Edition care impanzeste habitaclul.

Intregul pachet Grand Edition va putea fi achizitionat in toata Europa, pentru toate versiunile Mercedes CLK, pretul fixat de germani fiind de 994 euro.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • ~!~TEXAN~!~
    La pretul masinii
    sa mai pui inca 994 de euro nu mi se pare deloc mult ... sunt posesor de fost-actual si viitor posesor de Mercedes ... si pot spune ca sunt extraordinar de multumit de raportul calitate-pret ... tinand cont ca am avut si Mercedes SH si Mercedes Nou nout ...
    0 0
  • asta e SLK expertilor...clk e putin diferit ;))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru