Grande Punto a ajuns la borna 1.000.000

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 24.11.2008
Fiat a produs un milion de exemplare Grande Punto in cei patru ani de existenta a modelului italian.

Esential

1.000.000 de exemplare Grande Punto au fost fabricate de catre Fiat pana acum.

Fiat a anuntat faptul ca Grande Punto, unul dintre cele mai iubite modele din istoria constructorului italian, a reusit sa treaca de granita de un milion de unitati produse.

Grande Punto a inceput sa fie produs in 2005 si este urmasul unei linii de modele de volum care a inceput cu Punto (1993-1999) si a continuat cu cu Punto Classico (lansat in 1999, inca se mai produce). Numarul de unitati produse in total pentru toate cele trei generatii ale liniei ajunge in acest moment la 7.5 milioane.

Exemplarul Grande Punto care poarta onorabilul numar de ordine 1.000.000 va intra in garajul unui britanic si este echipat cu motorul pe benzina de 1.4 litri si 120 CP. Acesta dispune de toate optiunile existente pe acest model, implicit de plafon electric Skydome, de jante de 17 inch din aliaj si de oglinzi laterale cu spate cromat.

via | Fiat

Taguri: Fiat, Grande Punto

Comentarii (3)

  • Schumi
    Grande Punto
    LA MAI MARE!!!
    0 0
  • T-Jet
    Vad ca are faruri Abarth, jante Abarth... :x Sunt curios cum o sa arate urmatoarea generatie de Punto. Pacat batalia de joc din service-uri.
    0 0
  • Forza Fiat
    La mai multe Grande Punto, cea mai buna masina din clasa ei, n-as da-o decat pe un Bravo :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru